Menno

In actie tegen ALS

Zegt het voort!

Zegt het voort!

Part-time sportief

Mijn naam is Menno. Vader van drie dochters en in mijn vrije tijd denk ik veel aan sport…. Soms lukt het me om het denken aan sport om te zetten naar het doen. Van voetbalkeeper tot hardloper (snel wandelen). Van cricket-speler tot mountainbiker. Ik heb het allemaal al gedaan.


Sinds 2018 ben ik Marketing & Communicatie Coördinator bij VDR Bouwgroep. Marketing gaat over gedrag. Over mensen. Over jou en mij. En dat maakt het vak zo boeiend. Juist ook bij een bouwbedrijf dat zich onderscheidt vanuit de kracht van de eigen organisatie: onze mensen.

in 6 maanden

Van 0 naar 100

Van 0 naar 100

Als je hoort dat je ALS hebt

De kracht van VDR zit ‘m in zijn mensen. De betrokkenheid binnen het bedrijf is enorm. Dat heb ik bij andere bedrijven niet vaak zo meegemaakt. Deze actie tegen ALS wordt door alle mensen in het bedrijf gedragen. Dat is zo mooi!


Toen bekend werd dat onze collega, Bennie, de diagnose ALS had gekregen werd ik even heel stil. Onbevattelijk dat er nog zo weinig bekend is over de oorzaak en bestrijding van deze ongeneeslijke ziekte. En steeds vaker hoor je over mensen die kerngezond zijn, maar ineens ALS blijken te hebben. Zonder uitzicht op genezing en in de wetenschap dat het leven binnen een paar jaar voorbij is. Sta er even bij stil hoe verschrikkelijk dit voor iemand moet zijn. En voor hun gezin, kinderen, familie, vrienden, sportgenoten…

help jij ons

zoveel mogelijk geld op te halen?

zoveel mogelijk geld op te halen?

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS