Breng jij de theorie bij ons in praktijk?

Stage en Afstuderen

Stage en Afstuderen bij VDR Bouwgroep

Studeer je (V)MBO - of HBO Bouwkunde en ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stageplaats of afstudeerplek? Neem dan contact met ons op. Wij hebben stage- en/of afstudeermogelijkheden in de uitvoering op de bouw en bij ons Bedrijfsbureau (Werkvoorbereiding / Projectleiding / Calculatie / Engineering).


Wij bieden je de mogelijkheid om onder goede begeleiding je stage te doorlopen of je afstudeeropdracht af te ronden. Verantwoordelijkheid en ambitie vinden we belangrijk. Net als plezier hebben met elkaar. En wie weet leidt je stage of afstuderen bij ons wel tot een vervolg.


Voor meer informatie over stage- of afstudeeropdrachten, mail je naar vacatures@vdrbouwgroep.nl of bel je met 0570-690 900


VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting. VDR kent een bijzondere eigendomsstructuur, waarin de aandelen zijn ondergebracht in de Stichting P.A. van de Raadt Verenigde Bedrijven. Deze Stichting, waarvan o.a. een zestal gekozen medewerkers onderdeel uitmaken van het stichtingsbestuur, heeft als doelstelling de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen en is daarmee van belang voor iedereen binnen VDR.


VDR wil dat al haar medewerkers zich thuis voelen en maximaal kunnen presteren in hun eigen bedrijf. We creëren ruimte om te ondernemen, zowel voor onze klanten als voor onze mensen.


Tot onze klanten behoren o.a. Wehkamp, Action, Nefit, en Aviko.


Op dit moment zijn er geen vrije (afstudeer) stageplekken

Het gaat goed met VDR Bouwgroep: de kennis die wij in huis hebben kunnen we delen met mensen die nog met hun opleiding bezig zijn. En zij geven ons weer nieuwe kennis en inzichten terug.


Op dit moment hebben we dus geen concrete stage- of afstudeerplaatsen open staan. Maar neem vooral contact met ons op als je vanuit je school of studie een interessante invalshoek voor je stageperiode hebt.

Wordt VDR Bouwgroep jouw volgende werkgever?