Auke

In actie tegen ALS

Samen in Actie

Samen in Actie

Persoonlijke motivatie

Mijn naam is Auke Tepperik en werk sinds 2006 bij VDR Bouwgroep. Ik ben werkzaam als Projectleider. Samen met collega’s bouwen, dat is het mooiste wat er is!


In de avonden en weekenden ben ik fanatiek als supporter van Go Ahead Eagles, zwemmer, fietser en hardloper.


Op 22 juli stap ik op de fiets, zwem ik in Bussloo en trek ik mijn hardloopschoenen aan om samen met collega’s het stokje na deze activiteiten weer door te geven. Ook mijn vriendin, zoon en dochter doen mee, zij gaan samen 3 km wandelen in onze mega estafette. Na alle activiteiten hopen we bij onze thuishaven in Deventer het symbolische stokje EN eindbedrag van 60.000 euro te kunnen overhandigen aan de stichting ALS en revalidatiecentrum het Roessingh.


Mijn belangrijkste motivatie om me in te zetten is om Bennie te steunen in deze slopende periode met de ziekte ALS. Ik heb in het verleden verschillende sportieve hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk) met Bennie mogen meemaken. We hebben samen meegedaan aan de trio triathlon in Rijssen maar ook samen de Mont Ventoux op gefietst om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarom draag ik nu graag een sportief steentje bij om geld op te halen voor onderzoek tegen de ziekte ALS en voor revalidatiecentrum het Roessingh.


help jij ons

zoveel mogelijk geld op te halen?

zoveel mogelijk geld op te halen?

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS