Arjan

In actie tegen ALS

Elke euro telt!

Elke euro telt!

Samen in beweging tegen ALS

Mijn naam is Arjan Enneman en ik werk al meerdere jaren als projectengineer bij VDR Bouwgroep. Dagelijks ben ik bezig met werktekeningen in zowel 2D als 3D. Ook stem ik tekenwerk af met onderaannemers.


Mijn vrije tijd staat, naast de familie, in het teken van het maken van (steiger)houten objecten. Daarnaast ben ik slagwerker bij de Koninklijke muziekvereniging Apollo uit Laren (Gld) en bij de Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht.


Op 22 juli komen we met VDR in actie tegen ALS en proberen we gezamenlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS Nederland en Roessingh Centrum voor revalidatie. Zelf kom ik ook in actie. Niet in de estafette, maar net op een andere manier.

Op 22 juli vindt ook de slotdag van de Nijmeegse4daagse met de glorieuze intocht van alle wandelaars van de Vierdaagse plaats. De wandelaars, begeleid door talloze muziekbands, vormen een feestelijke en kleurrijke stoet van vele kilometers. Eén van de muziekbands is de Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht waarmee ik zal marcheren en musiceren. Op deze wijze geef ik het stokje niet fysiek door, maar laat ik mijn (trommel)stokken intensief in actie komen.

help jij ons

zoveel mogelijk geld op te halen?

zoveel mogelijk geld op te halen?

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS