Anouk

In actie tegen ALS

Samen in actie

Samen in actie

Geen tijd te verliezen!

Mijn naam is Anouk List en ik ben 31 jaar. Ik ben de dochter van Bennie List, projectleider bij VDR Bouwgroep. In mijn vrije tijd sta ik graag op de dansvloer voor ballroom danslessen. Mijn motto is: leef met de dag en geniet van alles wat je doet!


Ik vind het geweldig dat VDR een actiedag organiseert om geld in te zamelen voor Stichting ALS en Revalidatiecentrum Roessingh. Ons hele gezin zal zich op deze dag op verschillende manieren inzetten. Mijn broertje, schoonzusje en man gaan 100 kilometer fietsen van het noorden naar het midden van het land. Mijn moeder en ik gaan een aantal kilometer steppen. Verder zorgen we er samen voor dat mijn vader de hele dag bij verschillende activiteiten aanwezig kan zijn om al zijn collega’s aan te moedigen.


Mijn motivatie om mee te doen aan deze actie is natuurlijk de situatie van mijn vader en alle andere ALS patiënten. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er meer onderzoek gedaan kan worden naar ALS, zodat er zo snel mogelijk een medicijn gevonden kan worden. Daarnaast zet ik mij ook in voor het Revalidatiecentrum Roessingh. Mijn vader en andere ALS patiënten hebben veel baat bij de zorg die hier wordt gegeven. Deze zorgt draagt bij aan een betere kwaliteit van leven. Stichting ALS en Revalidatiecentrum Roessingh verrichten dus beide heel belangrijk en waardevol werk en hier is veel geld voor nodig.

help jij ons

zoveel mogelijk geld op te halen?

zoveel mogelijk geld op te halen?

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS