Bouwmensen Deventer

We werken met elkaar

en voor elkaar

De nieuwe generatie bouwers klaarstomen voor de toekomst

Goed bouwen is zonder vaardige vakmensen ondenkbaar. Opleidingsbedrijven spelen een belangrijke rol in het opleiden van jonge vakmensen. Het werven van leerlingen, de begeleiding, het ontzorgen van aannemers, het zijn anno 2023 nog steeds de belangrijkste taken van opleidingsbedrijven en bouwbedrijven.


Begin 2021 heeft VDR Bouwgroep de opleidingstak VDR BouwTalent in het leven geroepen. Ook is hiermee de samenwerking met Bouwmensen Deventer verder uitgebouwd. Gezamenlijk hebben we één doel: de nieuwe generatie bouwers klaarstomen voor de toekomst. Onze toekomst.

Bouwmensen Deventer

Bouwmensen Deventer

De toekomst ligt hier aan je voeten

De toekomst ligt hier aan je voeten

Persoonlijke aandacht

“We werken met focus aan de toekomst en zoeken daarbij passende aannemers die de juiste begeleiding, door leermeesters of begeleidend vakmannen, aan de leerlingen kunnen geven. Want geloof me, er zijn veel verschillende bedrijven met ieder hun eigen werkwijze. Bouwmensen Deventer werkt met ruim 40 leerbedrijven samen in de regio, Deventer, Raalte en Zutphen. De keuze is enorm. Wij begeleiden de leerling en bij de zoektocht naar een passend leerbedrijf zodat hij/zij zich optimaal kan door ontwikkelen. Daar wordt iedereen toch blij van.“


Aan ons de uitdaging om het onderwijs begrijpelijk aan te bieden. Dat betekent ieder jaar evalueren met leerlingen, leerbedrijven en Aventus. Zo optimaliseren wij de lesstof. Dat is voor ons een doorlopend proces. Dat is ook bouwen aan de toekomst van morgen.

Samen met het onderwijs

Samen met het onderwijs
"VDR BouwTalent richt zich op het opleiden en coachen van BBL-leerlingen en zij-instromers."

VDR BouwTalent

Acquisitie en begeleiding
van leerlingen en bouwprojecten.
Adviseur voor scholen en
netwerken.

Peter Meerman

Bedrijfsleider VDR BouwTalent

0570 - 690900 p.meerman@vdrbouwgroep.nl
Peter Meerman