Distributiecentrum

Wasco, Apeldoorn

Opdrachtgever

Wasco Holding

Vloeroppervlak

19.500 m2

Categorie

Logistiek

Certificaat

Breeam****Excellent

Over het project

Distributiecentrum Wasco, Apeldoorn

 • 8.000 m2 opslagruimte
 • 1.500 m2 kantoor


 • VDR Bouwgroep B.V. heeft in opdracht van Verwarmings- en sanitairgroothandel Wasco een nieuw distributiecentrum gerealiseerd op het bedrijventerrein Ecofactorij te Apeldoorn.


  Duurzaamheid, met daaraan gekoppeld het Breeam**** Excellent duurzaamheidscertificaat, speelde een belangrijke rol bij de bouw van dit distributiecentrum.

  Uitgangspunt voor het ontwerp was een eenvoudig groot volume in een groen landschap. Binnen dit volume bevinden zich over drie lagen de kantoorruimten. Het gebouw blijft op deze wijze heel compact, waardoor de kavel voor een groot deel groen blijft.

  Ter plaatse van het kantoor is de gevel verbijzonderd met een grote glazen pui omlijst met een kader. De distributiehal is voorzien van grote semi-transparante puien, waardoor de mensen die er werken zoveel mogelijk profijt hebben van het daglicht. Zonnepanelen op het dak voorzien het distributiecentrum van de benodigde energie.


  Kortom met dit nieuwe distributiecentrum is Wasco nòg flexibeler naar de klant, kunnen ze verder groeien en hun assortiment uitbreiden.


  Wilt u meer informatie over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.

  "De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

  Advies op maat

  Neem vrijblijvend contact
  met mij op

  Marcel Bisseling

  Commercieel Directeur

  0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
  Marcel Bisseling