Vacatures

Timmerlieden - Leerling timmerlieden

Wij zoeken jou

Wij zoeken jou

Afwisselend werk

Jij bent het verlengstuk van de Uitvoerder, je bent zijn ogen en oren op de bouw. Elke dag is anders en naast het reguliere timmerwerk zijn er tijdens een bouwproject veel afwisselende werkzaamheden. Dankzij jouw nuchtere kijk op zaken, jouw oog voor kwaliteit en de mouwen die jij opstroopt, wordt je al snel opgenomen in het team.

Vacature: Timmerlieden

Als Timmervrouw of Timmerman ben je een heel belangrijk onderdeel van ons bouwteam. De voorbereidingen op een klus beginnen bij jouw werk. Met jouw enthousiasme en praktisch inzicht heb je een belangrijke rol in ons team. Jij bent het verlengstuk van de Uitvoerder, je bent zijn ogen en oren op de bouw. Elke dag is anders en naast het reguliere timmerwerk zijn er tijdens een bouwproject veel afwisselende werkzaamheden. Dankzij jouw nuchtere kijk op zaken, jouw oog voor kwaliteit en de mouwen die jij opstroopt, wordt je al snel opgenomen in het team.


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Leerling Timmerlieden

Leer jij voor het vak van Timmerman en ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stageplaats of praktijkopdracht?


Neem dan vooral contact met ons op. Wij hebben stage- en opleidingsmogelijkheden in de uitvoering op de bouw.


Wij bieden je de mogelijkheid om onder goede begeleiding je praktijkstage te doorlopen of je opleiding af te ronden. Je bent een harde werker en versterkt de goede sfeer. En wie weet leidt leerperiode bij ons, wel tot een vervolg....!


Voor meer informatie over stage- of praktijkopdrachten, mail je naar vacatures@vdrbouwgroep.nl of bel je met 0570-690.900 en vraag je naar Silvo Maatman.