VDR Bouwt parkeergarage

Voor Wila B.V. realiseert VDR Bouwgroep een bijzonder project: een parkeergarage tegenover het bestaande pand van Wila aan de Goorseweg te Lochem.


Nieuwbouw parkeergarage

Wila groeit uit haar jasje qua werk, werkplekken en personeel. Omdat uitbreiding op locatie een must is gaat dat ten koste van parkeerplekken. Wila heeft op het tegenoverliggend industrieterrein een kavel gekocht om daar een parkeergarage te bouwen. Het betreft een begane grond op bestrating en 1 dek op ca 3 meter.


Wila wil parkeerplekken dicht bij de werkplek voor haar eigen personeel. Wila staat voor kwaliteit en heeft een mooie parkeergarage laten ontwerpen door MAAS architecten uit Lochem. Voor VDR is dit een mooi project, niet alleen qua uitstraling maar ook om zo af en toe eens te laten zien wat wij nog meer kunnen naast DC bouwen. Wat bouwmethode betreft zit er uiteindelijk best veel gelijkenis in.


Duurzaamheid en kwaliteit

Natuurlijk denkt Wila ook aan het milieu en zorgt voor een laag gebruik van stroom door toepassing van minimale verlichting (minder als de norm omdat het geen openbare garage betreft) alles wordt uitgevoerd in LED. Het wordt ook gewaardeerd dat VDR meedenkt in het praktisch en duurzaam uitvoeren van details, rekeningen houdend met uitzetting en krimp, vervorming door kruip, uitvoerbaarheid van afschot waterhuishouding, uitvoering hellingbaan, dilataties en zetvoegen enz enz.


Meer weten over dit project?

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de projectpagina van deze bijzondere klus voor VDR.