Nieuw DC met BREEAM Excellent certificaat

Feestelijke opening Partspoint

VDR bewondert eigen werk

Met een weeklang evenement voor klanten, leveranciers en relaties van het bedrijf, viert Partspoint in Ede de opening van haar nieuwe pand. VDR Bouwgroep heeft de uitbreiding van het distributiecentrum met een vloeroppervlak van 7.125 m2 onlangs opgeleverd en was uitgenodigd voor de officiële opening. Algemeen directeur Luc Baltus, Commercieel directeur Marcel Bisseling en Projectleider Silvo Maatman doen verslag.


Partspoint verwacht in totaal zo’n 4.000 bezoekers (klanten) te ontvangen tijdens het evenement dat een week duurt. Naast een beurs met leveranciers, is er een rondleiding door het gebouw en geeft Partspoint een inkijkje in haar logistieke organisatie.


Partspoint Operational Director Peter Meyer vertelde over de logistieke keuzes die het bedrijf de afgelopen jaren heeft gemaakt. Door overnames ging men naar zes grote depots en van één naar vier distributiecentra. Uiteindelijk werd besloten het bestaande distributiecentrum in Ede fors uit te breiden en twee anderen te sluiten. Voortaan kan dus vanuit één groot distributiecentrum geleverd worden aan zes depots, waarvandaan de nu nog 200 groothandelsvestigingen beleverd worden.


Lees meer over de realisatie van dit gebouw door VDR Bouwgroep op de projectpagina.


Meer foto's staan onderaan deze pagina.