Beperkte bereikbaarheid 20 december t/m 05 januari.

Wij wensen u fijne feestdagen

2019 was een mooi jaar!

Dank voor een mooi jaar waarin wij samen met u weer mooie projecten gerealiseerd hebben. Dank aan onze opdrachtgevers, onze bouwpartners, onze leveranciers, onze klanten, onze fans en onze ambassadeurs.


Onze kernwaarden Plezier, Ambitie en Verantwoordelijkheid en de tomeloze inzet van al onze mensen, zijn in de markt opgevallen. Dat maakt dat we veel terugkerende opdrachtgevers hebben en tevreden eindgebruikers.


De laatste maanden van dit jaar hebben de stikstofproblematiek en PFAS ons land duidelijk gemaakt dat verandering noodzakelijk is. VDR Bouwgroep neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door circulair te bouwen met Nexteria, in te zetten op Duurzame Inzetbaarheid van ons personeel en oog te hebben voor onze medemens.


Voor VDR ziet 2020 er, voor zover we vooruit kunnen kijken, goed en uitdagend uit. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we samen met u -bestaande en nieuwe relaties- weer een prachtig jaar tegemoet gaan.


Voor nu wensen wij iedereen een hele leuke vakantie, fijne feestdagen, heel veel plezier en vooral gezondheid in het nieuwe jaar.

Bereikbaarheid tijdens onze kerstsluiting

Bij calamiteiten tijdens onze kerstsluiting, belt u ons algemene nummer. Via het antwoordapparaat krijgt u te horen welke VDR collega bereikbaar is voor spoedgevallen.


Ons hoofdkantoor is gesloten

van 20 december 2019, vanaf 16.00 uur, t/m 05 januari 2020.


Op maandag 6 januari 2020 beginnen wij weer opgewekt aan een nieuw jaar!