Stichting M4M en Nationaal Fonds Kinderhulp

Deventer goede doelen ontvangen donatie

VDR Bouwgroep steunt goede doelen

Net als vorig jaar heeft VDR Bouwgroep dit jaar besloten een bedrag te doneren aan twee goede doelen. Daarbij is gekeken naar organisaties met een ANBI status in en om Deventer en die aansluiten bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid die VDR neemt.


Dinsdag 17 december heeft Algemeen Directeur Luc Baltus een cheque overhandigd aan Stichting M4M (Moeders voor Moeders) en Nationaal Fonds Kinderhulp. Met name het emotionele en persoonlijke verhaal van de oprichtster van M4M, sterkte ons in de keuze voor dit doel. Beide goede doelen maken al af en toe van elkaars mogelijkheden gebruik. Dat levert een nog steviger steuntje in de rug op voor moeders, kinderen en gezinnen, voor wie het erg moeilijk is om rond te komen. Wij hopen dat ze met deze bijdrage van VDR fijne feestdagen tegemoet gaan.

Stichting M4M (Mommys for Mommys)

Website Stichting M4M uit DeventerStichting M4M (Mommys for Mommys) uit Deventer, helpt en ondersteunt hulpbehoevende gezinnen en (alleenstaande) moeders door middel van noodpakketten. Bijvoorbeeld in de vorm van een babystart-, kleding- of speelgoedpakket. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers. Haar eigen emotionele persoonlijke ervaringen, heeft oprichtster Babette Jansen ertoe gezet om zichzelf liefdevol en met passie in te zetten voor andere vrouwen, kinderen en gezinnen.


Naast de directe hulp in de vorm van noodpakketten, organiseert M4M bijvoorbeeld gezellige middagen en andere leuke evenementen. Zo helpt M4M deze moeders om voor even de dagelijkse zorgen te vergeten en weer met een positieve blik vooruit te kijken.


www.stichtingm4m.nl

Nationaal Fonds Kinderhulp

Website Nationaal Fonds Kinderhulp uit DeventerKinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.


Er zijn ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben.


Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!


Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. In 2020 zelfs voor de 60ste keer! De landelijke collecteweek in 2020 is van maandag 20 april t/m zaterdag 25 april.


www.kinderhulp.nl