VDR ontvangt FD Gazellen Award 2018

VDR ontvangt een FD Gazellen 2018. Een Award die dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt wordt aan de snelst groeiende Nederlandse ondernemingen. Dinsdag 13 november mogen wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.


De winnaars van FD Gazellen 2018

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Bij de feestelijke uitreiking worden tevens de winnaars van de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend.


Beloning voor grote inzet

Wij zijn trots op onze mensen. Trots op ons werk. VDR Bouwgroep is haar medewerkers dankbaar voor hun grote inzet. De afgelopen jaren hebben wij met zijn allen hard gewerkt, veel gebouwd en mooie resultaten behaald. En zo behoor je opeens tot de snelst groeiende Nederlandse ondernemingen!


Onze onderscheidende bedrijfscultuur, de focus op een specifiek marktsegment en onze visie op het gebied van duurzaamheid, liggen ten grondslag aan deze omzetstijging. Marktpartijen keren terug voor nieuwe, grotere, projecten. En natuurlijk versterkt ook het huidig economisch klimaat deze ontwikkeling.


Constante groei.

De omzet groei is mede het gevolg van de sterke focus op het gekozen marktsegment. Bovendien heeft het strategisch beleidsplan, geschreven door 10 sleutelmedewerkers uit verschillende lagen van het bedrijf, ons concrete handvatten gegeven om onze ambities in de praktijk vorm te geven.


Onderscheidende visie.

We hebben als bedrijf een onderscheidende visie waar de toekomst van bedrijfshuisvesting naar toe gaat. In de bouwkolom zijn wij een van de weinige bedrijven welke, al ruim voorafgaand aan de realisatie van de bouw, heeft nagedacht over alternatieve gebruiksdoeleinden van een pand. Investeerders en eigenaren hebben zo in de toepassing van het gebouw meer flexibiliteit naar de nabije toekomst.


VDR Bouwgroep heeft zich ontwikkeld van een capaciteitsaanbieder (aannemer) tot een full-service dienstverlener. Ons onderscheidend vermogen zit in de projectbeheersing. Door een stevige relatie met vaste onderaannemers/partners, ontstaat een cultuur van onderling vertrouwen en samenwerking. Er vormt zich op elke bouwplaats een team van samenwerkende partijen met één gemeenschappelijk belang: van waarde zijn voor elkaar. Dit leidt tot keuzes en afspraken die veel verder gaan dan financiën en contracten. Met terugkerende klanten, opdrachtgevers en gebruikers tot gevolg.