NPO Radio-1: Geld of je leven

Interview Dani en Peter namens BouwTalent

Interview met Dani en Peter van VDR BouwTalent

Bouwbedrijf lokt jongeren door ze een huis aan te bieden

Bouwbedrijf lokt jongeren door ze een huis aan te bieden

Kijk het interview terug

Een gesprek met Peter Meerman, van het bouwbedrijf, met Dani Sancho, timmerman in opleiding en sinds kort woonachtig in zo'n zelfgebouwd huis en met Ton Wilthagen, hoogleraar arbeidsmarkt aan Tilburg University.


Klik hier om het interview terug te kijken.

NPO Radio 1 - Geld of je leven

Waar verdienen we ons geld aan, hoe geven we het uit en welke effecten hebben deze stromen van geld op onze medemens en de wereld?

‘Geld of je leven’ is een dagelijks programma, waarin presentator Hans van der Steeg zich op basis van de actualiteit afvraagt waar we ons geld aan verdienen, hoe we ons geld uitgeven en welke effecten deze stromen van geld hebben op onze medemens en de wereld. In hoeverre bepaalt geld ons leven? Of juist niet? En verandert er iets in onze manier van kijken naar de economie door klimaatverandering en andere vraagstukken die spelen in onze wereld?

Hans van der Steeg: "Alles in het leven is economie en alles gaat over geld. Wat kost een coronaziekenhuis bijvoorbeeld? Hoe gaan we onze zorg betaalbaar houden? Maar ook de energieprijzen die door het dak gaan. Hoe kunnen we rond blijven komen? De combinatie van mens en economie vind ik dan ook super boeiend. Dus ik hoop dat die twee te horen zijn in het programma."

Over VDR BouwTalent


Meer weten over VDR BouwTalent? Klik hier."De timmerman van nu is de bouwvakker van de toekomst. Zonder deze mensen, heeft ons land een groot probleem."

De Grote Leider

2 meter inspiratie, coaching en begeleiding.

1 doel: elke leerling laten slagen voor zijn of haar diploma!

Peter Meerman

Bedrijfsleider VDR BouwTalent

0570 - 690900 p.meerman@vdrbouwgroep.nl
Peter Meerman