VDR ontvangt FD Gazellen Award 2019

VDR krijgt ook in 2019 een FD Gazellen toegekend. Een erkenning die dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt wordt aan de snelst groeiende Nederlandse ondernemingen. Dinsdag 12 november mochten wij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen.


Compliment aan onze mensen

We koesteren deze prijs, omdat hij symbool staat voor onze mensen: efficiënt, betrokken en altijd bereid om de klantvraag te vertalen naar praktische, haalbare en duurzame oplossingen. Onze medewerkers en toeleveranciers, verdienen dan ook een groot compliment omdat zij zich ook in 2019 met Plezier, Ambitie en Verantwoordelijkheid voor ons hebben ingezet.


Constante groei.

Onze onderscheidende bedrijfscultuur, de focus op een specifiek marktsegment en onze visie op het gebied van duurzaamheid, liggen ten grondslag aan onze groei. Marktpartijen keren terug voor nieuwe, grotere, projecten. En natuurlijk heeft het economisch klimaat in het eerste deel van 2019 deze ontwikkeling versterkt. Bovendien heeft het strategisch beleidsplan, geschreven door 10 sleutelmedewerkers uit verschillende lagen van het bedrijf, ons concrete handvatten gegeven om onze ambities in de praktijk vorm te geven.


Grote uitdaging voor 2020

Met de recente problematiek rondom PAS (programma aanpak stikstof) en PFAS, staan we op dit moment voor een uitdagende periode. Wij hebben mooie opdrachten in portefeuille, maar op het moment worden geen bouwvergunningen meer uitgegeven. Wij maken ons hard voor een snelle politieke oplossing, zodat onze sector weer kan doen waar het zo goed in is: duurzaam bouwen aan een mooier en gezonder Nederland! VDR is er al klaar voor: onze volgende stap is circulair bouwen met Nexteria.


Onderscheidende visie.

We hebben als bedrijf een onderscheidende visie waar de toekomst van bedrijfshuisvesting naar toe gaat. In de bouwkolom zijn wij een van de weinige bedrijven welke, al ruim voorafgaand aan de realisatie van de bouw, heeft nagedacht over alternatieve gebruiksdoeleinden van een pand. Investeerders en eigenaren hebben zo in de toepassing van het gebouw meer flexibiliteit naar de nabije toekomst.


VDR Bouwgroep heeft zich ontwikkeld van een capaciteitsaanbieder (aannemer) tot een full-service dienstverlener. Ons onderscheidend vermogen zit in de projectbeheersing. Door een stevige relatie met vaste onderaannemers/partners, ontstaat een cultuur van onderling vertrouwen en samenwerking. Er vormt zich op elke bouwplaats een team van samenwerkende partijen met één gemeenschappelijk belang: van waarde zijn voor elkaar. Dit leidt tot keuzes en afspraken die veel verder gaan dan financiën en contracten. Met terugkerende klanten, opdrachtgevers en gebruikers tot gevolg.

De winnaars van FD Gazellen 2019

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Bij de feestelijke uitreiking op 12 november werden tevens de winnaars van de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend gemaakt.