Iwan

In actie tegen ALS

Geen tijd te verliezen

Geen tijd te verliezen

Samen in actie tegen ALS

Hallo, ik ben Iwan Sibelt en ben nu bijna 29 jaar werkvoorbereider bij VDR Bouwgroep en dus ook bijna 29 jaar collega van Bennie. In mijn vrije tijd probeer ik een aantal keer per week een stuk te fietsen op de racefiets. Daarnaast fiets ik samen met een groep of met mijn vrouw een aantal keer per jaar in het buitenland.


Persoonlijke motivatie

We zijn met een paar collega’s al een hele tijd bezig om deze hele actie te organiseren, ik hou me met name bezig met de organisatie rondom de routes voor alle sportactiviteiten. De 22ste ga ikzelf met een groep 100 km fietsen vanuit het noorden naar het midden van Nederland. Onze etappe start om 04:00 uur in de ochtend en we moeten om 08:00 uur aankomen bij Aviko in Steenderen, om hier het stokje weer door te geven aan de volgende groep.


Zoals gezegd ken ik Bennie al bijna 29 jaar, ik heb een aantal keren samen Bennie gefietst, we hebben samen met een aantal collega’s de Mont Ventoux beklommen. Ook hebben we samen boven op de Stelvio gestaan.


Kom ook in actie

Ik vind het verschrikkelijk om te zien hoe de gezondheid van zo’n gezonde en sportieve man zo achteruitgaat, echt een verschrikkelijke ziekte!! Mede daarom vind ik het goed dat de helft van de opbrengst naar het Roessingh gaat, ik zie dat Bennie profijt heeft van alle hulp en hulpmiddel die hem vanuit Roessingh geboden wordt. Mijn schoonzusje heeft jaren geleden een periode op het Roessingh gezeten om een andere reden, maar ze is daar toen ook ontzettend goed geholpen. Zij doen waardevol werk, waar we vanuit deze actie graag een bijdrage aan leveren.

Een gezamenlijk doel

Een gezamenlijk doel

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS