Ivan

In actie tegen ALS

Persoonlijke motivatie

Mijn naam is Ivan. Ik ben 29 jaar oud en woon in Holten. Als interim marketeer bij VDR Bouwgroep, ben ik gefascineerd door de zoektocht naar het benutten van menselijk en digitaal potentieel. Hoe haal je het beste uit jezelf en de organisatie d.m.v. de online mogelijkheden? Vanuit deze vragen kom ik graag in actie.

In actie

Mijn hobby is hardlopen. Op dit moment ben ik in training voor de triathlon in Holten. Daarom trek ik op de actiedag van VDR mijn hardloopschoenen aan en leg ik samen met mijn collega’s 8 km van de route af. Samen met de groep neem ik graag het stokje over om een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere event.


Om de sportieve prestaties van alle deelnemers te delen met de buitenwereld en hiermee direct de stichting ALS en Roessingh onder de aandacht te brengen, plaats ik updates op de social-media kanalen van VDR Bouwgroep. Want hoe meer mensen op de hoogte zijn van deze actie voor het goede doel, hoe meer donaties we kunnen ophalen. Zo dragen we actief bij aan het bestrijden van deze nare ziekte!

Samenwerken

Hoe meer we weten over deze ziekte: hoe beter. Want eigenlijk weet ik bijna niks over de ziekte. Nadat ik ging Googelen en gesprekken heb gevoerd met VDR collega’s werd het me steeds duidelijker. Een slopende ziekte. Wat je niemand gunt. Daar moet wat aan gedaan worden. Stichting ALS en revalidatiecentrum doen dag in dag uit waardevol werk. Hen moeten we helpen door een waardevolle impuls.

Een gezamenlijk doel

Een gezamenlijk doel

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS