Donateurs

In actie tegen ALS

Ga naar de donatiepagina van Stichting ALS

Komt uw bedrijfsnaam hier ook bij?

Strijden tegen de ziekte ALS. Dat doen we niet alleen. Samen met Stichting ALS Nederland en Roessingh Centrum voor Revalidatie hebben we de handen ineen geslagen. Zij zetten zich al jaren in tegen deze akelige ziekte. Er is dringend een oplossing nodig voor ALS.

Het volledige bedrag dat opgehaald wordt, gaat naar deze twee goede doelen. (Van dit bedrag gaat 50% rechtstreeks naar de Stichting, de andere 50% gaat naar het Revalidatiecentrum.)


Hieronder staat een greep van bedrijven die hun steentje hebben bijgedragen aan deze actie.


Samen doen we belangrijk werk!

Procal B.V.

“Toen wij het bericht zagen dat Bennie List ALS heeft schrokken wij uiteraard aangezien wij samen met Bennie diverse projecten hebben mogen uitvoeren.


Wij hebben ook in nabije kring meegemaakt wat ALS doet in een korte tijd en vinden dat er meer onderzoek gedaan moet worden, vandaar ook onze donatie.”


Andry Bonthuis, directeur

Zonneveld Schoonmaakbedrijf

“Wij vinden het heel belangrijk dat er meer geld komt voor ziektes waar tot nu toe te weinig van bekend is! En ook vinden wij het bijzonder mooi hoe VDR Bouwgroep dit oppakt voor hun fantastische collega Bennie.
Ook zijn wij trots dat we al jaren voor zo'n warm bedrijf mogen werken. We dragen dan ook graag ons steentje bij aan deze actie! Wij wensen iedereen op 22 Juli enorm veel succes voor jullie inzet bij deze actie!”


Elroy Zonneveld & Daphne van Zuidam, Directie

ALL-IN Bedrijfsdeuren en docking

“Geraakt door het nieuws over Bennie en door de daadkrachtige actie van VDR om geld in te zamelen, steunen wij dit initiatief van harte. Als betrokken samenwerkingspartner van VDR hopen we dat vele donateurs zullen volgen om de inzameling op 22 juli tot een groot succes te maken, om zo bij te dragen aan het belangrijke werk van stichting ALS Nederland.”


Mike Bos en Ronald Strijk, directeuren

Hardeman van Harten


“Wij ondersteunen graag deze actie van VDR om een bijdrage te doen voor onderzoek naar ALS en natuurlijk voor jullie inzet voor jullie collega Bennie!"


Martijn Jansen, Directeur / projectleider

Circonstruct

“Blij dat we ons steentje kunnen bijdragen op deze manier. Heel veel succes met deze actie Anouk List! Wij als betrokken partner dragen dit soort acties een heel warm hart toe. Onze samenwerking met VDR op gebied van duurzame en of circulaire projectinrichting hopen wij nog vele jaren te kunnen uitvoeren.”


Harrie Lamers en Dennis Kemper

Ten Have Metaalwerken

“Wij ondersteunen de actie van VDR omdat het ons raakt, door het persoonlijk kennen van Bennie List maar ook in onze familie komt helaas ALS voor. Een vreselijke ziekte waar het geld hard nodig is voor onderzoek om deze ziekte tegen te gaan.


Prachtig initiatief, succes allen op 22 juli ! ”


L.M. ten Have-Hurenkamp

Op Het Veld Belfeld

“We werken al jarenlang samen met VDR en in deze periode hebben we ook samengewerkt met Bennie. Het is dan ook vreselijk om te horen dat deze destructieve ziekte ineens iemand treft die je kent. Op het Veld Belfeld staat volledig achter VDR ‘in actie tegen ALS’ en hopen zo een steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze ziekte. Veel succes op 22 juli!”


Gerard Op het Veld, directeur

Meuleman Schilderwerken BV

“Doordat Bennie is getroffen door deze zeer vervelende destructieve ziekte, is het ook voor ons wat dichter bij gekomen. Dit nieuws wil je natuurlijk niet horen van iemand waar je al ruim 25 jaar erg prettig mee samenwerkt. Overigens gaat die samenwerking nu uiteraard ‘gewoon’ door, weliswaar alleen per mail, maar dat maakt niet uit.

Het is al fijn voor hem en voor ons dat Bennie het als prettig ervaart om op dit moment nog actief te zijn in de vertrouwde leuke ‘werkomgeving’.


Dus, ja, graag ondersteunen we de actie voor een ieder die hiermee in aanraking komt voor nu en in de toekomst!"


Fedor Meuleman, directeur

Van Berlo Groep B.V.

“Wij staan volledig achter de “VDR in actie” tegen ALS en hopen dat er een mooi bedrag wordt opgehaald voor onderzoek. Beweging is een must voor iedereen en een verschrikkelijke tegenslag voor een persoon als het opeens niet meer gaat. Dit zou niemand mogen overkomen. Hopelijk kunnen we met onze bijdrage het onderzoek, om ALS tegen te gaan, ondersteunen in de hoop deze ziekte dragelijker maken. Mooi initiatief. Ga zo door!"


Kevin Hulskamp, Hoofd Projectmanagement

AABO Advies & Loonadministratie

“We doen mee met deze actie omdat we onze collega, Leon, hiermee een hart onder de riem willen steken. Het doel waarvoor jullie geld inzamelen is iets wat ons aan het hart gaat. Ieder mens moet vrij kunnen bewegen zonder pijn en/of beperkingen. Fijn dat er organisaties zijn die zich daarvoor willen inzetten. Ook jullie eigen inzet voor jullie collega spreekt ons zeer aan."


Erik Hannink, directeur

Evert van de Worp Fotografen


“Mijn motivatie om deze actie te ondersteunen is dat ik ALS een verschrikkelijke rotziekte vind. Ik hoop dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald om onderzoek te kunnen doen om deze ziekte mogelijk te kunnen remmen/stoppen.”


Evert van de Worp, fotograaf

Inzpire Design & Communicatie

www.inzpire.nl


“Wij ondersteunen graag deze actie van VDR, omdat we het fantastisch vinden dat de mensen van VDR zich keer op keer inzetten voor de samenleving. Zo ook deze actie voor onderzoek naar en behandeling en revalidatie van ALS. Z em op VDR-ers!!”


Jaap Burgler, creative director