Nieuw bedrijfspand

Van Keulen Interieurbouw, Tynaarlo

Opdrachtgever

Joop van Keulen Holding B.V.

Vloeroppervlak

13.700 m2

Categorie

Proces-specifiek

Kantoorruimte

1.228 m2

Over het project

Nieuw bedrijfspand Van Keulen, Tynaarlo

 • 9.000 m2 bedrijfsruimte
 • 4.700 m2 mezzanine
 • 1.228 m2 kantoorruimte

 • In 2019 heeft VDR Bouwgroep voor Van Keulen Nijverdal een uitbreiding gerealiseerd. De zeer prettige samenwerking heeft bij Van Keulen de doorslag gegeven, om wederom een opdracht aan VDR Bouwgroep te gunnen, namelijk de realisatie van een nieuwe bedrijfshal in Tynaarlo (nabij Assen).


  De werkzaamheden van VDR Bouwgroep bestonden uit grond- en straatwerk, betonwerken, verdiepingsvloeren en de complete afbouw. De staalconstructie, dak- en wandbeplating en dakbedekking zijn geleverd door Olthof Dak- en Wandbeplating. De installaties zijn uitgevoerd door Brussche, Almelo. VDR Bouwgroep had de eindverantwoordelijkheid.


  In het voorjaar van 2019 iheeft VDR Bouwgroep de nieuwe bedrijfshal aan Van Keulen opgeleverd.


  Over Van Keulen Interieurbouw

  Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Van Keulen produceert alle interieurelementen exact in de vormen, kleuren en maatvoering die de opdrachtgever en de architect voor ogen hebben. Eventueel inclusief de benodigde accessoires. Zodat elke klant verzekerd is van een uniek, eigen interieur.

  Bij Van Keulen Interieurbouw geldt dan ook: maatwerk is standaard.


  "De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

  Advies op maat

  Neem vrijblijvend contact
  met mij op

  Marcel Bisseling

  Commercieel Directeur

  0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
  Marcel Bisseling