Distributiecentrum

WDP / Total Exotics

Opdrachtgever

WDP / Total Exotics

Vloeroppervlak

12.900 m2

Categorie

Logistiek

Laaddocks

16 stuks

Over het project

Distributiecentrum Total Exotics, Bleiswijk

 • 11.200 m2 opslagruimte voor fruit
 • 1.700 m2 mezzanine
 • 16 laaddocks

 • In opdracht van WDP Development NL heeft VDR Bouwgroep een nieuw distributiecentrum gerealiseerd op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk, gelegen aan de Spectrumlaan 29 – 31.


  Het distributiecentrum wordt in gebruik genomen door Total Exotics. Total Exotics gebruikt het distributiecentrum voor opslag en rijpkamers voor tropisch fruit.


  Slimme oplossingen

  Na overleg is besloten om geen laadkuil toe te passen maar een verhoogde vloer. Dit leverde een mooie kostenbesparing op.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Over Total Exotics

  Total Exotics maakt deel uit van de Total Produce-family, groeit snel en wordt een belangrijke leverancier van mango's en advocado's die voornamelijk klaar zijn om te eten. Total Exotics werkt met een ervaren team van professionals op het gebied van sourcing, technisch beheer en verkoop naar duidelijke doelstellingen : preferred supplier worden van mango's en advocado's en andere exoten van pan-Europese retail- en foofdservicepartners.