Nieuwe productieruimte

Vostermans

Opdrachtgever

Vostermans Onroerend Goed B.V.

bebouwd oppervlak

9.100 m2

Categorie

Logistiek

Certificaten

GPR score 8.7

Over het project

Nieuw bedrijfspand Vostermans Blerick-Venlo

In opdracht van Vostermans Onroerend Goed heeft VDR Bouwgroep B.V. een nieuw bedrijfspand gerealiseerd aan de Jachthavenweg te Blerick-Venlo.De nieuwbouw omvat een bruto bebouwd oppervlak van ca. 9.100 m2 bestaande uit:

 • 4.300 2 productieruimte met een dakrandhoogte van ca. 11m1
 • 4.600 2 expeditieruimte en opslaghal met eendakrandhoogte van ca. 15m 1
 • 200 m2 kantoorruimte met een gedeelte op de begane grond, een deel op de 1e verdieping en een deel op de 2e verdieping welke doorloopt over de expeditieruimte.

 • Voor het nieuwe bedrijfspand is een laadkuil met 8 laaddocks gerealiseerd. Het gebouw is ingedeeld in diverse brandcompartimenten en heeft een doorloop naar het bestaande naastliggend pand.


  Voor deze nieuwbouw zijn 6 oude panden van Vostermans op de nieuwbouwlocatie gesloopt. Het puin is hergebruikt voor de nieuwbouw.


  In het voorjaar van 2020 is gestart met de bouw en in week 5 van 2021 is het project opgeleverd.


  Vostermans is een internationaal familiebedrijf met ruim 400 werknemers wereldwijd. Vostermans ontwikkelt, produceert en distribueert axiaal ventilatoren voor met name de agrarische en industriële markten met het hoofdkantoor in Venlo.  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.