Nieuwbouw

Heidenend / TLV

Opdrachtgever

H. van den Boogaard projecten B.V.

Vloeroppervlak

1.130 m2

Categorie

Logistiek

Bijzonderheden

300 m2 wasplaats (buiten)

Over het project

"Prettige sfeer en complimenten aan het team"

 • 520 m2 hal
 • 130 m2 werkplaats
 • 240 m2 kantoor
 • 240 m2 verdiepingsvloer
 • 300 m2 wasplaats (buiten)

 • In opdracht van H. van de Boogaard Projecten B.V. heeft VDR Bouwgroep aan de Hollandlaan te Venlo een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor Heidenend/TLV, een bekende transport en logistiek ondernemer in de regio Venlo en omstreken.


  Het pand bestaat uit een opslaghal, werkplaats, kantoor en buiten ter plaatse van de zijgevel een wasplaats voor het materieel.


  Resultaat

  Met het oog op de toekomst biedt de nieuwe locatie volop mogelijkheden voor verdere groei. Zoals de opdrachtgever in het klanttevredenheidonderzoek vermeld:

  “Prettige sfeer en de complimenten aan het team”.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.


  Over Heidenend/TLV

  Heidenend TLV is een familie bedrijf, opgericht in 1987 te Tegelen. Inmiddels is al de 3de generatie van de familie Van den Boogaard actief in het bedrijf. Met een vloot van 50 trekkende eenheden / voertuigen en 75 man personeel is Heidenend uitgegroeid tot een vertrouwde en bekende transport & logistiek ondernemer in de regio Venlo en omstreken. De vloot bestaat onder andere uit eigen kastentrailers, tautliners, en container chassis.