Distributiecentrum

ProDelta Ede

Opdrachtgever

ProDelta Real estate

Omvang

42.510 m2

Categorie

Distributiecentrum

Certificaten

BREEAM Excellent

Over het project

Nieuwbouw ProDelta Ede

  • Kavel: 74.000 m2
  • BVO: 50.000 m2
  • Hal: 42.510 m2
  • Kantoor: 2.300 m2
  • Hoogte: 17 meter


Eind 2021 is VDR van start gegaan op het bedrijventerrein aan de Frankeneng in Ede met de nieuwbouw van een distributiecentrum. VDR heeft de opdracht gekregen om 50.000 m2 BVO opdeelbaar in 4 compartimenten te realiseren. De uitvoering wordt onder de nieuwste BREEAM richtlijn, Excellent BRL 2020 gerealiseerd. Het distributiecentrum zal in gebruik worden genomen door drie verschillende huurders.


ProDelta zal als één van de eerste ontwikkelaars in Nederland een vrije stapelhoogte realiseren van 15,20 meter met een gebouwhoogte van maar liefst 17 meter. Hiermee speelt ProDelta in op de toenemende schaarste aan geschikte bedrijventerreinen in Nederland.


ProDelta Real estate

Het fundament van ProDelta Real Estate wordt gevormd door een familiebedrijf dat inmiddels ruim zeventig jaar bestaat. ProDelta koppelt gedegen financiële resultaten aan innovatieve en duurzame oplossingen. Aan toekomstbestendig gebruik van grond, aan materialen en aan natuurlijke hulpbronnen.


ProDelta Real Estate ontwikkelt vastgoedprojecten, voert het commercieel beheer over 95 hectare terrein, verricht de onderhoudswerkzaamheden ervan uit en adviseert de huurders over milieutechnische vraagstukken. Het bedrijf heeft in februari 2021 ruim 7 hectare grond gekocht in Ede op het bedrijventerrein aan de Frankeneng.


BREEAM Ontwerpcertificaat

We zijn er trots op dat voor dit project het ontwerpcertificaat volgens de nieuwe -aangescherpte- richtlijnen van BRL-2020 gehaald hebben.

(klik op afbeelding voor pdf)


Projectpartners

"De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact
met mij op

Marcel Bisseling

Commercieel Directeur

0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
Marcel Bisseling