Distributiecentrum

Goodman, Bemmel

Opdrachtgever

Goodman B.V.

Oppervlak

20.620 m2

Categorie

Logistiek

Certificaat

Breeam*** Very Good

Over het project

Distributiecentrum Goodman, Bemmel

 • a. 18.000 m2 opslaghal / expeditie
 • ca. 520 m2 kantoor
 • ca. 2.100 m2 mezzanine vloer
 • 20 laaddocks

 • Op bedrijventerrein Pannenhuis II te Bemmel heeft VDR Bouwgroep een nieuw distributiecentrum opgeleverd aan Tegelgroep Nederland. Dit in opdracht van Goodman Group.


  Tegelgroep Nederland tekende een samenwerkingsovereenkomst met Goodman. Hiermee verbetert Tegelgroep Nederland het distributieproces naar haar klanten in Nederland en krijgt ruimte voor groei.


  Het nieuwe distributiecentrum is voor meerdere toepassingen geschikt. Zo hebben de vloeren in de opslaghal een hele hoge vloerbelasting namelijk 7.500 kg/m2 en op de puntlasten van de stellingen 150 KN.


  Als isolatie is in dit distributiecentrum alleen minerale wol toegepast. Dit zorgt voor een hogere dakbelasting. Bovendien is bij de dakconstructie rekening gehouden met de toekomstige plaatsing van zonnepanelen. Het nieuwe distributiecentrum is geheel voorbereid op de vereisten van morgen.

  Het distributiecentrum is opgeleverd met een Breeam “Very Good” label.  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Druk op onderstaande afbeelding voor het BREEAM-NL Very Good certificaat


  Goodman - BREEAM-NL Very Good Certificaat

  Over Goodman

  Goodman is een internationale vastgoedgroep welke in 17 landen industrieel vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert.


  In Nederland bezit, ontwikkelt en beheert Goodman moderne, hoogwaardige industriële- en bedrijfsruimte. De huidige portefeuille van Goodman bestaat uit 11 eigendommen, samen goed voor 450.000 m2 logistieke ruimte.