Uitgedaagd tot creativiteit

Revitalisatie Gebouw Drukwerkdeal

Opdrachtgever

Cimpress Barcelona

Vloeroppervlak

3.200 m2

Categorie

Revitalisatie

Over het project

Totale metamorfose voor drukwerkdeal


Van Cimpress Barcelona (Vistaprint) kreeg VDR Bouwgroep de opdracht voor de revitalisering van het Orangerie-gebouw aan de Keulenstraat 4 in Deventer. Drukwerkdeal is de nieuwe gebruiker van het gebouw.


Het 3.200 m2 leegstaande kantoorpand telt vijf verdiepingen. In drie maanden tijd hebben we het gebouw een geheel nieuwe uitstraling gegeven, naar een ontwerp van de Spaanse architect Eduard Albors.


Het project had een hele strakke planning. In drie maanden tijd zijn binnenwanden, plafonds, toiletgroepen, keukens, vloerbedekking enz. vernieuwd. Ook het meubilair was onderdeel van de opdracht.


Met deze geheel nieuwe leef-en werkomgeving is het voor de medewerkers van Drukwerkdeal aangenaam vertoeven en heeft het Orangerie-gebouw weer toekomst.


Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.


Over Drukwerkdeal

Drukwerkdeal is hét bedrijf voor drukwerk of het nu gaat om fotoproducten, stickers , relatiegeschenken, kleding & textiel of corporate drukwerk. De vestiging in Deventer is het kloppende hart van het bedrijf. Hier worden dagelijks de vele duizenden bestellingen door de afdelingen customer service, sales, bestandscontrole en administratie verwerkt.