Distributiecentrum

Bleiswijk

Opdrachtgever

Somerset Capital Partners

Vloeroppervlak

66.000 m2

Categorie

Logistiek

Certificaten

Breeam*** Very Good

Over het project

Distributiecentrum aan de Hollandweg/Klappolder te Bleiswijk

 • 50.000 m2 distributieruimte
 • 13.000 m2 mezzanine
 • 3.000 m2 kantoor
 • 85 laaddocks

 • In opdracht van Somerset Capital Partners heeft VDR Bouwgroep een nieuw distributiecentrum gerealiseerd, bestaande uit 3 hallen, aan de Hollandweg/Klappolder te Bleiswijk.


  De oplevering heeft gefaseerd plaatsgevonden.


  Een QHSE (Quality, Health, Safety and Environment) manager van een ander bedrijf heeft tijdens de bouw een bezoek gebracht aan onze bouwplaats. Zijn reactie willen wij u niet onthouden:


  Als indrukwekkend heb ik het ervaren, toen ik eind februari een bezoek bracht aan het project. De uitvoerder leidde mij rond over het bouwterrein van het project.


  Wat mij opviel, tijdens de rondgang, is dat er ordelijk en netjes wordt gewerkt. En ook hard wordt doorgewerkt. Maar, ondanks die stevige voortgang, heerst er een opvallende rust op het project. Dat is echt opvallend en indrukwekkend.


  Als manager QHSE van een staalverwerkend bedrijf ben ik geregeld op dit soort projecten. Enige vergelijking kan ik daarom maken.


  Ik wil als veiligheidskundige meegeven dat er steeds -vooraf- wordt nagedacht welke mogelijke risico’s er zijn bij de uit te voeren werkzaamheden. Gebruik steeds je boerenverstand en neem geen risico’s. Dat eenieder ‘s avonds veilig en wel thuis komt, is veel meer waard dan dat het project wat uitloopt.


  Op basis van wat ik heb gezien en ervaren, wil ik het bedrijf VDR Bouwgroep BV een compliment geven over hoe het in het algemeen gaat. Veel succes!


  Onderstaand kunt u door op de afbeelding te klikken het oplevercertificaat, BREEAM-NL Very Good, van dit distributiecentrum lezen.

  Oplevercertificaat BREEAM-NL Very Good

  Onderstaand kunt u door op de afbeelding te klikken de casestudie Breeam van dit distributiecentrum lezen.