Distributiecentrum

Dick Vijn

Opdrachtgever

WDP Nederland

Vloeroppervlak

14.396 m2

Categorie

Logistiek

Certificaten

Breeam Very Good

Over het project

Dick Vijn Logistiek vestigt zich in Echt

 • 13.433 m2 opslagruimte
 • 713 m2 mezzanine
 • 250 m2 kantoor
 • 12 laaddocks

 • In opdracht van WDP Development NL heeft VDR Bouwgroep, op het Businesspark ML in Echt, een nieuw distributiecentrum gerealiseerd voor gebruiker Dick Vijn Logistiek, gelegen aan de Fahrenheitweg 24.


  Het bedrijfspand, ontwikkelend op basis van het aantal palletplaatsen, is een volledig eigen ontwikkeling van VDR Bouwgroep en Dick Vijn Logistiek.


  Duurzaamheid en kwaliteit

  Uitgangspunt voor de bouw zijn de richtlijnen voor Breeam Very Good geweest.

  Met de vestiging in Limburg kan Dick Vijn Logistiek haar klanten zowel vanuit Noord-Holland als vanuit Limburg bedienen.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Over Dick Vijn

  Dick Vijn Logistiek is een toonaangevende en logistieke speler in de regio Noord-Holland en Limburg waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

  Dick Vijn Logistiek, met meer dan 75 jaar ervaring, is een multi-service provider op het gebied van logistieke dienstverlening. Ze bieden uiteenlopende diensten aan als warehousing (ruim 80.000 m2 opslagcapaciteit), opslag van food en non food producten, (geconditioneerd) transport en moderne kratwasserij.


  Een impressie van de nieuwe vestiging