landelijk meerjaren- onderhoud

Bouw en onderhoud Euromaster

Opdrachtgever

Euromaster Nederland

Werkzaamheden

Revitalisatie

Categorie

Onderhoud aan bestaande panden

Bijzonderheden

Meerjarenonderhoud

Over het project

Onderhoud door heel Nederland

In 2022 is VDR Bouwgroep gestart met gebouwinspecties voor Euromaster. Begin 2023 heeft VDR een onderhoudsplan gerealiseerd om de komende jaren alle onderhoudswerkzaamheden voor de 80 vestigingen in Nederland uit te voeren. VDR zorgt dat (mogelijke) onderhoudswerkzaamheden vroegtijdig worden gesignaleerd waardoor de werkplaatsen van Euromaster hier geen hinder van zullen ervaren.


Euromaster is voor VDR Bouwgroep geen onbekende. Sinds 2006 werken beide partijen samen. Naar alle tevredenheid slaan VDR en Euromaster de handen ineen. Het nieuwe onderhoudsplan zal insteken op een veilige werkomgeving en onderhoudswerkzaamheden voorkomen i.p.v. herstellen. Vertrouwen en een actieve samenwerking maakt dit mogelijk. Nu en in de toekomst!


Onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfspanden

Door heel Nederland worden bouwtechnische werkzaamheden uitgevoerd door de specialisten van VDR. De werkplaatsen van Euromaster zijn verouderd maar hebben in de komende jaren onderhoud nodig zodat Euromaster de bestaande werkzaamheden kan blijven uitvoeren.


Met uitzondering van installatiewerkzaamheden gaat VDR de bouwtechnische werkzaamheden, service- & dak onderhoud, meerjaren- onderhoud en verbouwingen uitvoeren.


Deze onderhoudswerkzaamheden bestaan uit: repareren van dak lekkages, vervangen van verouderde betonvloeren, herstellen van lekkages, vervangen van lichtstraten, vervangen van verouderde kozijnen, tegelwerkzaamheden, vervangen van verouderde plafondplaten, toiletrenovatie en straatwerk rondom de werkplaatsen van Euromaster.


2023 en 2024 zullen vooral in het teken staan van een inhaalslag op achterstallige werkzaamheden. Daarna verwacht VDR actief te kunnen acteren en diverse werken in te kunnen plannen. Zonder dat de productie stil komt te liggen.


Euromaster Nederland


Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Het merk en de keten zijn gegroeid vanuit een lange traditie. Eind jaren 60 ontstond het ATS netwerk (later ATS Euromaster) in Groot-Brittannië. Rond 1990 startte de acquisitie van bandenspecialisten in diverse Europese landen. In 1991 ontstond het merk Euromaster. Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en is een 100% dochter van de Michelin Groep.In Nederland bestaat Euromaster uit 83 servicevestigingen en huren ze nog wat voorraadplekken zodat ze landelijk dekking hebben voor hun servicedienst van gestrande (vracht) voertuigen.

"De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact
met mij op

Marcel Bisseling

Commercieel Directeur

0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
Marcel Bisseling