Bedrijfshal met kantoor

Polanenpark, Haarlemmerliede

Opdrachtgever

Trajanus Vastgoed

Vloeroppervlak

2.475 m2

Categorie

Logistiek

Certificering

BREEAM-NL **** Excellent

Over het project

Bedrijfshal met kantoor

 • 1.700 m2 bedrijfshal
 • 275 m2 expeditie
 • 500 m2 showroom en kantoor
 • 2 laaddocks
 • Breeam-NL **** Excellent

 • Na een prettige samenwerking bij het nieuwbouwproject Niedax in Moordrecht kreeg VDR Bouwgroep opnieuw een opdracht van Trajanus Vastgoed uit Nijmegen. Deze keer voor de bouw van een bedrijfshal met kantoor voor een groothandel op het Polanenpark te Haarlemmerliede. Een van de nieuwe ontwikkellocaties, tussen Amsterdam en Haarlem, gunstig gelegen aan het Rotterpolderplein.


  Met meer dan 175.000 gecatalogiseerde artikelen, is het bedrijf een van de sterkste groothandels voor auto-onderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrusting in heel Europa. De groothandel biedt een uitgebreid assortiment van producten voor autodealers en garages.


  Trajanus Vastgoed heeft VDR Bouwgroep vanaf schetsontwerp tot realisatie volledig betrokken bij de ontwikkeling van dit project. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met een multifunctionele indeling van bedrijfshal en kantoor gekregen. De gevel, een aluminium composiet gevelkader, sluit naadloos aan op de omgeving.

  De representatieve delen van de gevel zijn daarnaast uitgevoerd in ad-random gemixte verticale stroken. Deze stroken bestaan uit 2 kleuren sandwich en transparante lichtstroken.

  Naast het dynamische uiterlijk wat het gebouw op deze manier heeft gekregen, zorgen de lichtstroken voor daglicht in de bedrijfshal, wat weer een optimaal werkgenot geeft voor de medewerkers.

  De bedrijfshal is opgeleverd met het BREEAM-NL **** Excellent duurzaamheidslabel.

  Eind mei 2020 is gestart met de bouwwerkzaamheden en woensdag 10 februari 2021 is het pand naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  BREEAM **** Excellent Certificaat 2021-06-09

  BREEAM Excellent Certificaat

  Onderstaand de Breeam 19-085 Man9-1 Case Study


  Haarlemmerliede Breeam 19-085 Man9-1 Case Study