Bedrijfspand

Nefit Industrial

Opdrachtgever

Charlottenburg Onroerend Goed BV

Vloeroppervlak

11.000 m2

Categorie

Processpecifiek

Bijzonderheden

R.v.s. vouwwanden in voorgevel

Over het project

Esthetische vormen in de voorgevel

 • 10.400 m2 productieruimte
 • 600 m2 kantoor
 • R.v.s. vouwwanden in de voorgevel

 • In opdracht van Charlottenburg Onroerend Goed B.V. heeft VDR Bouwgroep voor Nefit Industrial een nieuw bedrijfspand gerealiseerd aan de Zweedsestraat te Deventer.


  Vanwege ruimtegebrek in haar bestaande pand besloot Nefit Industrial over te gaan tot nieuwbouw aan de Zweedsestraat in Deventer. VDR Bouwgroep wist het bouwplan technisch te optimaliseren, wat voor Nefit Industrial de doorslag gaf om voor samenwerking met VDR te kiezen.


  In het nieuwe bedrijfspand van de industrieel toeleverancier van seriegietwerk in gietijzer bevinden zich de montage, productcontrole en expeditie en wordt de voorraad gehouden. De gieterij blijft gevestigd in het bestaande pand aan de overzijde van de straat. Het ontwerp is van Barkhuis Project Service uit Haren.


  De bedrijfshal heeft een inpandig tweelaags kantoor gekregen. Opvallend detail is de voorgevel, waarin als esthetisch element twee roestvrijstalen vouwwanden zijn geplaatst. Met de nieuwbouw heeft Nefit Industrial niet alleen een fraai nieuw bedrijfspand, maar vooral ook meer ruimte om te ondernemen.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Over Nefit Industrial

  Met ruim 70 jaar ervaring heeft Nefit Industrial zich ontwikkeld tot een vooraanstaande, hightech producent met een toppositie op de Europese markt. Nefit Industrial is dé industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer. De gietproducten kunnen ruw geleverd worden, maar ook volledig nabewerkt, verspaand, gelast, gecoat, geassembleerd en getest als samengestelde producten. Een tweede kernactiviteit is de productie en verkoop van fittingen. Nefit Industrial levert niet alleen hoogwaardige producten maar ook een veelomvattende service vanaf aanvraag en ontwerp tot toepassing van de producten in de markt.