Breng jij de theorie bij ons in praktijk?

Stage en Afstuderen

Stage en Afstuderen bij VDR Bouwgroep

Studeer je (V)MBO - of HBO Bouwkunde en ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stageplaats of afstudeerplek? Neem dan contact met ons op. Wij hebben stage- en/of afstudeermogelijkheden in de uitvoering op de bouw en bij ons Bedrijfsbureau (Werkvoorbereiding / Projectleiding / Calculatie / Engineering).


Wij bieden je de mogelijkheid om onder goede begeleiding je stage te doorlopen of je afstudeeropdracht af te ronden. Verantwoordelijkheid en ambitie vinden we belangrijk. Net als plezier hebben met elkaar. En wie weet leidt je stage of afstuderen bij ons wel tot een vervolg.


Voor meer informatie over stage- of afstudeeropdrachten, mail je naar vacatures@vdrbouwgroep.nl of bel je met 0570-690 900


VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting. VDR kent een bijzondere eigendomsstructuur, waarin de aandelen zijn ondergebracht in de Stichting P.A. van de Raadt Verenigde Bedrijven. Deze Stichting, waarvan o.a. een zestal gekozen medewerkers onderdeel uitmaken van het stichtingsbestuur, heeft als doelstelling de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen en is daarmee van belang voor iedereen binnen VDR.


VDR wil dat al haar medewerkers zich thuis voelen en maximaal kunnen presteren in hun eigen bedrijf. We creëren ruimte om te ondernemen, zowel voor onze klanten als voor onze mensen.


Tot onze klanten behoren o.a. Wehkamp, Action, Nefit, en Aviko.

Wij werken samen met Bouwmensen

Neem contact op met Bouwmensen. Klik op de button.

Ga jij het maken in de bouw? Wij zoeken jongeren die graag de handen uit de mouwen steken! Bij ons kun je een opleiding in de bouw volgen en het vak in de praktijk leren. Hiermee bouw je mee aan een nog mooier Nederland.


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de volgende beroepen: timmerman en uitvoerder.


De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Direct aan de bak bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf.


Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject? Of nog meer informatie, neem dan contact op met Bouwmensen: https://www.bouwmensen.nl/vestigingen/deventer.

Stages: Leerling Timmerlieden

VDR Bouwgroep maakt veel grote en mooie projecten door het hele land. Als Timmerman ben je een heel belangrijk onderdeel van ons bouwteam. De voorbereidingen op een klus beginnen bij jouw werk.


Met jouw enthousiasme en praktisch inzicht heb je een belangrijke rol in ons team. Jij bent het verlengstuk van de Uitvoerder, je bent zijn ogen en oren op de bouw.


Klinkt goed en wil je meer weten? Dat kan.


Leerling Timmerlieden

Voor meer informatie over stage- of praktijkopdrachten, mail je naar vacatures@vdrbouwgroep.nl of bel je met 0570-690.900 en vraag je naar Silvo Maatman.

Wordt VDR Bouwgroep jouw volgende werkgever?