Vacatures

Kom jij bij ons werken?

Er staan vacatures open bij VDR...

Het gaat goed met VDR Bouwgroep: we hebben een mooi team aan medewerkers dat hard werkt om prachtige projecten te realiseren. We hebben zoveel te doen, dat we extra versterking zoeken.

Vacature: BIM Modelleur

'Plezier' is niet voor niets één van onze kernwaarden.

Voor de realisatie van onze logistieke bouwprojecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste BIM Modelleur.
Je tekent en modelleert de bouwkundige projecten van VDR ten behoeve van de uitvoering. Je werkt nauw samen met je (directe) collega’s in projectteams en onze ketenpartners. Je houdt ervan om tot op detailniveau na te denken over mogelijke oplossingen en bent in staat om zelfstandig te ontwerpen en modelleren.


Word jij (M/V) onze nieuwe BIM Modelleur?


Lees onder deze link meer over de vacature.

Vacature: Uitvoerder

Vacaturepagina Uitvoerder Duurzaamheid

Jij hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en zorgt ervoor dat de bouwprojecten volgens planning verlopen. Jij weet wat er moet gebeuren vandaag en welke collega´s en onderaannemers er aanwezig zijn. Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen op tijd en op de juiste plek aanwezig zijn op de bouwplaats. Samen met de projectleider zorg jij voor een goed resultaat. Jij redt je communicatief uitstekend op verschillende niveaus met diverse belanghebbenden en bent niet bang om gevraagd en ongevraagd je mening te geven.


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Vacature: Projectleider Duurzaamheid en Circulariteit

Vacaturepagina Projectleider Duurzaamheid

Onder de vlag van onze formule NEXTERIA, heeft VDR Bouwgroep een vooraanstaande positie verworven op het gebied van Circulair Bouwen. Om onze koppositie te behouden zoeken wij per direct een Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit. In deze functie ga jij de NEXTERIA formule verder uitbouwen; van technisch onderbouwd naar praktisch gebouwd.


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Vacature: Uitvoerder Duurzaamheid

Vacaturepagina Uitvoerder Duurzaamheid

Jij zorgt ervoor dat de gebouwen die wij opleveren -conform de opdracht van de klant- gecertificeerd worden volgens de richtlijnen van BREEAM-NL of GPR Gebouw. Jij begeleidt de duurzaamheidstrajecten en circulaire projecten Samen met de Projectleider Duurzaamheid ben je elke dag bezig met het verduurzamen van onze mooie (bouw)wereld. En daarvoor krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Vacature: Timmerlieden / Leerling timmerlieden (m/v)

Vacaturepagina Timmerlieden

Wij zoeken Timmerlieden en Leerling timmerlieden (m/v). De voorbereidingen op een klus beginnen bij jouw werk. Met jouw enthousiasme en praktisch inzicht heb je een belangrijke rol in ons team. Jij bent het verlengstuk van de Uitvoerder, je bent zijn ogen en oren op de bouw. Elke dag is anders en naast het reguliere timmerwerk zijn er tijdens een bouwproject veel afwisselende werkzaamheden. Dankzij jouw nuchtere kijk op zaken, jouw oog voor kwaliteit en de mouwen die jij opstroopt, wordt je al snel opgenomen in het team


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Werken bij VDR Bouwgroep

Natuurlijk wil ook jij graag werken in een prettige werksfeer. Wie niet?!


En naast goede primaire arbeidsvoorwaarden word je vast ook gelukkig van een beetje oprechte persoonlijke aandacht. Misschien maak jij tussen de middag graag een wandeling met een aantal collega's. Of schuif je vol verhalen aan bij de gezamenlijke lunch in de kantine.


Ben je graag buiten aan het werk? Of ben je iemand die het best tot zijn of haar recht komt in een kantoor? Krijg jij energie van samenwerken en ideeën omzetten in resultaat? Bij VDR Bouwgroep krijg je de ruimte om je eigen ambities te verwezenlijken in jouw werkzaamheden.


Zodra wij vacatures hebben, plaatsen wij die op deze pagina.

Maar wees er snel bij... mensen werken graag bij VDR Bouwgroep.

Wordt VDR Bouwgroep jouw volgende werkgever?