Maak kennis met onze experts

Onze werkwijze

Samen werken aan het beste resultaat

Samen werken aan het beste resultaat

Calculatie

U heeft de eerste gesprekken gevoerd met VDR Bouwgroep en vraagt ons een aanbieding te doen. Afhankelijk van de stukken die u ons aanlevert, stellen wij een begroting op die verder gaat dan een kostprijsberekening.


Wij verdiepen ons in uw plannen, in de plannen van de architect. Wij verplaatsen ons in uw situatie: waar moet uw pand aan voldoen? Heeft u aan alles gedacht? Zijn er mogelijkheden om het pand sneller te bouwen, met meer flexibiliteit in de inrichting? Zijn er voor u slimme constructie-technische oplossingen te vinden die u geld besparen en meer ruimte opleveren?


Het resultaat is een offerte die scherp is op meer dan alleen de kostprijs: planning en ontwerp zijn doorgelicht, hiaten in de bestaande stukken zijn met voorstellen ingevuld of aan u terug gekoppeld. U weet waar u aan toe bent.
Engineering

Bij elke nieuwe opdracht merken wij steeds weer de gevolgen van de tijdsdruk die op het project gelegd wordt. Voor alle betrokken partijen. De stukken die aangeleverd worden om mee te rekenen of te bouwen, worden door VDR gecontroleerd en waar nodig aangevuld met technische berekeningen, constructieve oplossingen en bouwkundige details. En indien gewenst, wordt de omgevingsvergunning aangevraagd.


Het ontwerp dat er ligt ziet er visueel veel belovend uit. Wij begrijpen wel waarom u voor dat mooie pand gekozen hebt. Maar om een volledige aanbieding te kunnen maken, zijn goede constructietekeningen en technische berekeningen nodig.


Onze ervaren Engineers zorgen voor een technische onderbouwing van onze offerte.


En ze gaan verder.

Bij opdracht zijn ze de belangrijke schakel die de afdeling Werkvoorbereiding nodig heeft om goed te kunnen plannen en inkopen. Wij komen vaak tegen dat de tekeningen die door de opdrachtgever aangeleverd worden, onvoldoende gedetailleerd zijn. Daarmee lopen we het risico tijdens de bouw voor verrassingen te komen staan en daardoor vertraging op te lopen. Of fouten te maken. En dat willen we te allen tijden voorkomen.


Onze Engineers leveren kant-en-klare tekeningen aan, zodat elke partij foutloos werk kan leveren.

Werkvoorbereiding

En dan is het zover: de intensieve, praktische en persoonlijke benadering van VDR heeft u over de streep getrokken. We gaan de samenwerking met elkaar aan!


Onze afdeling Werkvoorbereiding gaat aan de slag. De naam zegt het al, zij bereiden het werk aan uw nieuwe onderkomen voor. En gaan verder: de constructietekeningen worden waar nodig minutieus uitgeplozen en aangescherpt. De juiste leveranciers worden benaderd, het projectteam gevormd en er wordt altijd een eigen uitvoerder op de bouwplaats aangesteld.


U merkt dat er veelvuldig overleg en contact is, dat er snel geschakeld wordt, dat u werk uit handen genomen wordt. U ziet dat alle partijen, materialen, kennis en uitvoering in elkaar grijpen als een Meccano-bouwpakket.


En steeds vaker spreekt u vanuit vertrouwen de woorden: "Regel het maar."


Omdat u weet dat het goed zit.