Onze kernwaarden

Plezier, Ambitie, Verantwoordelijkheid

Onze kernwaarden

VDR Bouwgroep wil dat medewerkers zich thuis voelen en maximaal kunnen presteren in hun eigen bedrijf. Wij werken met plezier, ambitie en verantwoordelijkheid.


  • Plezier betekent voor ons samenwerken in collegialiteit en betrokkenheid. Dat wil zeggen samenwerken binnen en buiten VDR Bouwgroep, onze trots op de resultaten die we voor onze klanten realiseren en op de wijze waarop we bijdragen aan het creëren van een betere leefomgeving.
  • Dat doen wij met grote ambitie. We zijn steeds gedreven om al onze kennis en kunde in te zetten en om daar waar nodig kennis te halen en te delen. Wij vragen door waar anderen stoppen en gebruiken onze creativiteit en inventiviteit voor mogelijkheden die anderen niet zien.
  • Verantwoordelijkheid betekent voor ons dat we samen zorgen voor het welzijn van ons bedrijf en onze mensen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een ieder: op kantoor en op de bouwplaats. Verantwoordelijkheid betekent ook zorgen voor tevreden klanten. En verantwoordelijkheid betekent een bijdrage leveren aan het behoud van een in alle opzichten gezonde leefomgeving voor de komende generaties.