Distributiecentrum

Action, Echt

Opdrachtgever

Action

Vloeroppervlak

73.000 m2

Laaddocks

85 stuks

Certificaten

PGS ruimte

Over het project

Distributiecentrum Action te Echt

 • 25.000 ms eerste hal
 • 28.000 m2 tweede hal
 • 15.000 m2 magazijn
 • 5.000 m2 kantoor
 • 80 laaddocks
 • PGS ruimte

 • In opdracht van Action Holding B.V., Zwaagdijk-Oost heeft VDR Bouwgroep nieuw distributiecentrum gerealiseerd op industrieterrein “De Berk” te Echt Susteren. Aansluitend aan dit project kreeg VDR Bouwgroep van Action de vervolgopdracht voor de realisatie van nog eens 15.000 m2 magazijn in Echt-Susteren.


  Naast Nederland plant Action uitbreiding van haar activiteiten in Duitsland, België en Frankrijk. De locatie is dan ook strategisch gekozen, om deze landen snel en efficiënt te kunnen bedienen.

  Voor de werkgelegenheid is de komst van het distributiecentrum naar Limburg positief nieuws. De werkgelegenheid zal naar verwachting toenemen met zeshonderd banen.


  Een van de grootste uitdagingen van het project was de strakke planning. Binnen twee weken na opdracht is VDR Bouwgroep met de bouw gestart en nog eens twee weken later waren er 60 poeren gestort (ruim 200 m3 beton). Een uitdaging dus, die met efficiëntie, vakmanschap en enthousiasme werd aangegaan. Met een geheel volgens planning verlopen project als resultaat.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Over Action

  Action opende haar eerste winkel in 1993 in Enkhuizen. Nu ruim 25 jaar later is Action een snelgroeiende, internationale non-food discounter met een eenvoudig en succesvol business model opererend in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Action biedt zeer lage prijzen in combinatie met een verrassend assortiment. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten. Action verkoopt meer dan 6.000 verschillende producten in hun winkels en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. Ondanks de lage prijzen, doen ze geen concessies aan de kwaliteit van d producten. Action hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie.