Revitalisatie + nieuwbouw

Beaphar, Raalte

Opdrachtgever

Beaphar

Omvang

3.100 m2

Categorie

Kantoor, magazijn & cleanroom

Bijzonderheid

Revitalisatie + nieuwbouw

Over het project

Revitalisatie & nieuwbouw Beaphar Raalte

  • Oppervlak: 3.100 m2
  • Milieuplein: 500 m2

VDR Bouwgroep gaat voor Beaphar de uitbreiding van de huidige productielocatie realiseren. Tevens zal de gevel van het bestaande pand in een nieuw jasje worden gestoken.


VDR is voor Beaphar geen onbekende. In 1979 bouwde wij300 meter links van de huidige bouwgrond een magazijn. Ruim 40 jaar later mag VDR de revitalisatie van het huidige pand en de nieuwbouw voor Beaphar realiseren.


Over Beaphar Raalte

Beaphar is een familiebedrijf in de dierenvoeding dat werd opgericht in 1942.


Omdat ieder huisdieren een gewaardeerd lid van de familie is, vindt Beaphar dat eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang moeten hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen. Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar daar stoppen ze niet.


Het huidige assortiment van Beaphar richt zich op hond, kat, konijn & knaagdier en vogel. Daarnaast heeft Beaphar producten voor vis en heeft het bedrijf recent paardenvoeding hieraan toegevoegd door een overname.


Voor al deze dieren bestaat het assortiment ook uit producten tegen vlooien en teken voor het dier zelf en voor de omgeving, diverse voedingssupplementen, melk vervangers, gebitsverzorging, producten voor oog- en oor en allerlei verzorgingsproducten, waaronder voor de vacht. Al met al een zeer compleet assortiment voor dieren.


De producten van Beaphar worden gemaakt in fabrieken gevestigd in Raalte, Hedel en Gainsborough (Verenigd Koninkrijk). Om de groei van het merk Beaphar te ondersteunen wordt op dit moment door VDR Bouwgroep gewerkt aan de bouw van een nieuwe fabriek, in Raalte.


Projectpartners


Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.

"De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact
met mij op

Marcel Bisseling

Commercieel Directeur

0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
Marcel Bisseling