Food distriubutiecentrum
Meer ruimte om te ondernemen? Dat is precies wat we met HANOS in Apeldoorn hebben bereikt! Met een uitbreiding van 10.500 m² is de bestaande capaciteit verdubbeld, waardoor Hanos klaar is voor de toekomst.
Het bouwproject was een flinke uitdaging. De vele werkzaamheden en het logistieke proces dat bij Hanos onverminderd doorging, maakten de uitvoering tot een complexe puzzel. Toch verliep het project op momenten bijna vanzelf. John Hegteler, Hoofd Bedrijfsbureau en projectleider
legt uit: "Dat kan alleen wanneer alle projectpartners perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat is samenwerken op het hoogste niveau, en daardoor verliep de planning bijna vlekkeloos."
“We lopen graag voorop als het gaat om duurzaamheid,” vertelt John. “Bij het ontwerp en de engineering denken we altijd mee over zaken zoals materiaalgebruik; we stimuleren onze opdrachtgevers om bewuste keuzes te maken. Neem bijvoorbeeld de kapconstructies met beglazing, zoals te zien op de bijgevoegde foto. Ze zijn esthetisch mooi en laten veel natuurlijk licht binnen in de hal, wat zorgt voor een prettige werkomgeving,” vertelt John.
We zijn trots op het soepel verlopen bouwproces, het behaalde GPR-duurzaamheidslabel en het prachtige eindresultaat. Wij wensen Hanos Internationale Horeca Groothandel veel werkplezier toe in het vernieuwde pand!