Vacature

Marketing & Communicatie Medewerker (m/v)

Online en offline zichtbaar

Hey! Creatieve mensen-mens. Vind jij het leuk om verhalen op te halen? Kan jij ze verbeelden in mooie foto's, informatieve artikelen, interviews of korte filmpjes vanaf de bouwplaats? Als jij deze middelen ook nog onderdeel laat zijn van het grotere geheel -waar jij een plan voor uit kan zetten- dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie Medewerker ?


De vacaturekenmerken vind je onder deze link.

Begin de dag met een lach

Werken met mensen

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming. We werken met ongeveer dertig mensen op kantoor en op de bouwlocaties werken nog eens dertig collega’s dagelijks samen om mooie bouwwerken te realiseren, met name in de logistieke wereld. Allemaal mensen waarbij vanuit hun technische achtergrond alles "heel logisch" is.


Het mooie van jouw vak is dat jij kan laten zien dat het toch heel bijzonder is wat zij doen.

Zoek de verbinding

Zoek de verbinding

Werk aan sprekende projecten

VDR bouwt aansprekende projecten in het hele land. Van 5.000 vierkante meter tot meer dan 40.000 vierkante meter. Van distributiecentrum tot vrieshuis. Wij hebben bijvoorbeeld panden gerealiseerd voor AVIKO, Action, Nefit, Wehkamp en Wasco.


Onze opdrachtgevers zijn ondernemers uit het MKB tot grote (inter)nationale vastgoedbeleggers als WDP en Somerset Capital. Onze expertise op het gebied van Duurzaamheid en Circulair Bouwen helpt ondernemers met hun nieuwe pand een bijdrage te leveren aan hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Kom koffie drinken

Vacaturetekst Marketing Communicatie Medewerker Wil je het enthousiasme van de VDR medewerkers zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs. Onze goede koffie en een vrolijk gesprek met Menno (Marketing & Communicatie Coördinator) maken je vast veel duidelijk!

Dat kan natuurlijk ook virtueel, dan denken we de smaak van de koffie er bij.


Bel of mail Menno om een afspraak te maken.Of stuur direct je motivatiebrief en cv naar: vacatures@vdrbouwgroep.nl t.a.v. Anne Kemmink.


De vacaturekenmerken vind je onder deze link.