Revitalisatie

Kantoor VDR

Terug naar overzicht

Opdrachtgever

VDR Onroerend Goed B.V.

Vloeroppervlak

1.260 m2

Categorie

Revitalisatie

Over het project

Nieuwe facelift kantoor VDR Bouwgroep


Het kantoorpand van VDR was toe aan een interne verbouwing.


Een van onze toenmalige medewerksters, Ellen van Dijk, heeft een eerste ontwerp gemaakt waarna zij samen met architect Anton Heitkamp tot het definitieve plan is gekomen. Uitgangspunt was ruimte en veel licht.


Nieuwe vloeren, wanden, verlichting, plafonds en klimaatinstallatie. De kantine is veranderd in een multifunctionele ruimte, de hal is een mooie ruime entree geworden. Kortom, allemaal ruimten waar het prettig werken is.


Met deze verbouwing kunnen we weer een tijd vooruit.


Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.