Parkeergarage

Wila, Lochem

Opdrachtgever

Wila, Lochem

Parkeerlagen

2

Categorie

Utiliteitsbouw

Parkeerplekken

200

Over het project

Parkeergarage voor Wila, Lochem

 • 2 parkeerlagen
 • 200 parkeerplekken voor auto’ s en stallingplaatsen voor twee- en driewielers

 • VDR Bouwgroep heeft voor Wila Lochem een parkeergarage gerealiseerd tegenover het bestaande pand van Wila aan de Goorseweg te Lochem.


  Wila groeide uit haar jasje qua werk, werkplekken en personeel. Omdat uitbreiding op locatie een must was ging het ten koste van parkeerplekken. Wila heeft op het tegenoverliggend industrieterrein een kavel gekocht waarop de nieuwe parkeergarage is gerealiseerd. De parkeergarage heeft een begane grond op bestrating en een dek op ca 3 meter.


  Wila wilde voor haar eigen personeel parkeerplekken dicht bij de werkplek. Wila staat voor kwaliteit en heeft een mooie parkeergarage laten ontwerpen door MAAS architecten uit Lochem. Voor VDR was dit een mooi project. Niet alleen qua uitstraling maar ook om zo af en toe eens te laten zien wat wij nog meer kunnen dan DC's bouwen. Wat bouwmethode betreft zit er uiteindelijk best veel gelijkenis in.


  Duurzaamheid en kwaliteit

  Natuurlijk heeft Wila ook aan het milieu gedacht en gezorgd voor een laag gebruik van stroom door toepassing van minimale verlichting (minder als de norm omdat het geen openbare garage betreft) alles is uitgevoerd in LED. Het werd ook gewaardeerd dat VDR meedacht in het praktisch en duurzaam uitvoeren van details, rekeningen houdend met uitzetting en krimp, vervorming door kruip, uitvoerbaarheid van afschot waterhuishouding, uitvoering hellingbaan, dilataties en zetvoegen enz enz.

  Onlangs heeft de oplevering van de parkeergarage plaatsgevonden en heeft Wila haar nieuwe parkeergarage in gebruik genomen.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.


  Over Wila

  Al ruim 85 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Hun doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werken ze wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën met als eindresultaat hoogwaardige producten. De toonaangevende positie van WILA in de internationale plaatverwerkende industrie is stevig gefundeerd op de 5 WILA waarden: Nauwkeurig - Duurzaam - Flexibel - Snel - Veilig.