Parkeergarage

Wila, Lochem

Terug naar overzicht

Opdrachtgever

Wila, Lochem

Parkeerlagen

2

Categorie

Utiliteitsbouw

Parkeerplekken

200

Over het project

Parkeergarage voor Wila, Lochem

 • 2 parkeerlagen
 • 200 parkeerplekken voor auto’ s en stallingplaatsen voor twee- en driewielers

 • Voor Wila B.V. mag VDR Bouwgroep weer een project realiseren en wel een parkeergarage tegenover het bestaande pand van Wila aan de Goorseweg te Lochem.


  Wila groeit uit haar jasje qua werk, werkplekken en personeel. Omdat uitbreiding op locatie een must is gaat dat ten koste van parkeerplekken. Wila heeft op het tegenoverliggend industrieterrein een kavel gekocht om daar een parkeergarage te bouwen. Het betreft een begane grond op bestrating en 1 dek op ca 3 meter.


  Wila wil parkeerplekken dicht bij de werkplek voor haar eigen personeel. Wila staat voor kwaliteit en heeft een mooie parkeergarage laten ontwerpen door MAAS architecten uit Lochem. Voor VDR is dit een mooi project, niet alleen qua uitstraling maar ook om zo af en toe eens te laten zien wat wij nog meer kunnen naast DC bouwen. Wat bouwmethode betreft zit er uiteindelijk best veel gelijkenis in.


  Duurzaamheid en kwaliteit

  Natuurlijk denkt Wila ook aan het milieu en zorgt voor een laag gebruik van stroom door toepassing van minimale verlichting (minder als de norm omdat het geen openbare garage betreft) alles wordt uitgevoerd in LED. Het wordt ook gewaardeerd dat VDR meedenkt in het praktisch en duurzaam uitvoeren van details, rekeningen houdend met uitzetting en krimp, vervorming door kruip, uitvoerbaarheid van afschot waterhuishouding, uitvoering hellingbaan, dilataties en zetvoegen enz enz.

  Het eerste kwartaal volgend jaar zal Wila haar nieuwe parkeergarage kunnen gaan gebruiken. Het is daarbij nog wel van belang dat het weer het toelaat om de waterdichte laag aan te brengen op het dek, temperatuur, neerslag maar ook luchtvochtigheid.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.


  Over Wila

  Al ruim 85 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Hun doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werken ze wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën met als eindresultaat hoogwaardige producten. De toonaangevende positie van WILA in de internationale plaatverwerkende industrie is stevig gefundeerd op de 5 WILA waarden: Nauwkeurig - Duurzaam - Flexibel - Snel - Veilig.