Distributiecentrum

Goodman, Bemmel

Opdrachtgever

Goodman B.V.

Oppervlak

20.620 m2

Categorie

Logistiek

Certificaat

Breeam*** Very Good

Over het project

Distributiecentrum Goodman, Bemmel

 • ca. 18.000 m2 opslaghal / expeditie
 • ca. 520 m2 kantoor
 • ca. 2.100 m2 mezzanine vloer
 • 20 laaddocks

 • VDR Bouwgroep realiseert in opdracht van Goodman B.V. een nieuw distributiecentrum op het bedrijventerrein Pannenhuis II te Bemmel. Tegelgroep Nederland tekende 7 mei jl. de samenwerkingsovereenkomst met Goodman. Tegelgroep Nederland verbetert hiermee het distributieproces naar hun klanten in Nederland en heeft ook ruimte voor groei van haar producten.


  Het nieuwe distributiecentrum is voor meerdere toepassingen geschikt. Zo hebben de vloeren in de opslaghal een hele hoge vloerbelasting namelijk 7.500 kg/m2 en op de puntlasten van de stellingen 150 KN.


  Als isolatie wordt in dit distributiecentrum alleen minerale wol toegepast. Dit zorgt voor een hogere dakbelasting. Bovendien wordt bij de dakconstructie rekening gehouden met de toekomstige plaatsing van zonnepanelen. Het nieuwe distributiecentrum wordt nu al voorbereid op de vereisten van morgen.

  Het gebouw wordt gerealiseerd met een duurzaamheidseis Breeam “Very Good”.

  De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Druk op onderstaande afbeelding voor de Casestudy Breeam | MAN 9  Over Goodman

  Goodman is een internationale vastgoedgroep welke in 17 landen industrieel vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert.


  In Nederland bezit, ontwikkelt en beheert Goodman moderne, hoogwaardige industriële- en bedrijfsruimte. De huidige portefeuille van Goodman bestaat uit 11 eigendommen, samen goed voor 450.000 m2 logistieke ruimte.