Bedrijfshal met kantoor

Niedax Group, Moordrecht

Terug naar overzicht...

Opdrachtgever

Niedax Groep, Moordrecht

Vloeroppervlak

6.830 m2

Categorie

Logistiek

Over het project

Bedrijfshal met kantoor, Niedax Groep, Moordrecht

 • 6.200 m2 distributie en productie
 • 630 m2 kantoor

 • VDR Bouwgroep heeft de opdracht gekregen van Niedax Groep voor de realisatie van een nieuwe bedrijfshal met kantoor voor Gouda Holland bv, op het bedrijventerrein "Gouwepark" te Moordrecht.


  Slimme oplossingen

  Door optimalisatie is VDR Bouwgroep tot een ander vloerontwerp gekomen. Slankere heipalen, een dunnere vloer én met een grotere vloerbelasting.


  Trajanus Vastgoed treedt namens Niedax op als directievoerder. Het ontwerp is van Architectenbureau Heijster en Bouwkundig Ingenieursbureau Croes.


  Over Gouda Holland bv

  Gouda Holland bv is onderdeel van de Niedax Groep en fabriceert complete systeemoplossingen voor het installeren van elektriciteitsbekabeling. De standaard en/of op maat gemaakte ontwerpen in het uitgebreide support- en bevestigingssegment garanderen maximale flexibiliteit. Kabeldraagsystemen vormen de grootste productlijn van Gouda Holland en de kabelgoten, ladders en ondersteuning zijn ontworpen met de juiste eigenschappen betreffende materiaal, uitvoering en draagkracht. Met deze nieuwe bedrijfshal is Gouda Holland bv klaar voor verdere groei.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Een impressie van het nieuwe bedrijfspand.