Distributiecentrum

Niedax Moordrecht

Terug naar overzicht...

Opdrachtgever

Niedax, Moordrecht

Vloeroppervlak

6.830 m2

Categorie

Logistiek

Over het project

Distributiecentrum Niedax, Moordrecht

 • 6.200 m2 distributieruimte
 • 630 m2 kantoor

 • VDR Bouwgroep heeft de opdracht gekregen van Niedax B.V. te Moordrecht voor de realisatie van een nieuwe bedrijfshal met kantoor op het Goudapark te Moordrecht.


  Met deze nieuwe bedrijfshal is Niedax klaar voor verdere groei.


  Slimme oplossingen

  Door optimalisatie is VDR Bouwgroep tot een ander vloerontwerp gekomen. Slankere heipalen, een dunnere vloer én met een grotere vloerbelasting.


  Trajanus Vastgoed treedt namens Niedax op als directievoerder. Het ontwerp is van Architectenbureau Heijster en Bouwkundig Ingenieursbureau Croes.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.


  Over Niedax

  Niedax, onderdeel van Gouda Group te Haastrecht, levert complete systeemoplossingen voor een breed scala aan plafond-, muur- en vloerinstallatievereisten. De op maat gemaakte ontwerpen in het uitgebreide support- en bevestigingssegment garanderen maximale flexibiliteit.

  De grootste productlijn is kabelondersteuningssystemen. Alle producten, zoals kabelgoten en ladders, trays en ladders met lange overspanning, verticale trays, netbakken en steunbeugels zijn ontworpen met de juiste eigenschappen voor materiaal en oppervlakte en kwaliteit voor gebruik in combinatie.


  Een impressie van het nieuwe bedrijfspand.