Distributiecentrum

Traveller XIV Venlo

Opdrachtgever

H. van den Boogaard Projecten B.V.

Vloeroppervlak

43.037 m2

Laaddocks

38 stuks

Certificaat

Breeam Very Good

Over het project

Distributiecentrum Traveller XIV Venlo

 • 39.271 m2 distributieruimte
 • 2.670 m2 mezzanine
 • 1.096 m2 kantoor
 • 38 laaddocks

 • VDR Bouwgroep heeft in opdracht van H. van den Boogaard Projecten B.V. te Tegelen een nieuw distributiecentrum gerealiseerd op het bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum gaat op voor het Breeam Very Good certificaat en is in eerste gebruik genomen door logistiek dienstverlener Wetron Transport & Logistics.


  In zijn dankwoord spreekt directievoerder Serge Janssen (Janssen Wuts Architecten) namens H. van den Boogaard Projecten, mooie woorden over de samenwerking met VDR Bouwgroep.


  Dank aan jullie die ervoor gezorgd hebben dat het project volgens planning en zonder tegenslagen is verlopen. Het “concept bouwteam” werkt. Samen zoeken we naar oplossingen en niet naar problemen. Het verloop van het project valt of staat bij een goede communicatie. Daarom John Hegteler van VDR Bouwgroep, speciale dank aan jou die ons altijd scherp houdt en juist en tijdig communiceert.
  Ik heb wederom prettig met jullie samengewerkt. Dankjewel.

  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Luc Baltus.


  Voor de Casestudy Breeam kunt u op onderstaande link klikken.
  Uitzicht vanaf het dak

  Uitzicht vanaf het dak

  Verrassing voor bouwplaatsmedewerkers

  In de rij....

  In de rij....