Bedrijfshal met kantoor

Polanenpark, Haarlemmerliede

Opdrachtgever

Trajanus Vastgoed

Vloeroppervlak

2.475 m2

Categorie

Logistiek

Certificering

BREEAM-NL **** "Excellent"

Over het project

Bedrijfshal met kantoor

 • 1.700 m2 bedrijfshal
 • 275 m2 expeditie
 • 500 m2 showroom en kantoor
 • 2 laaddocks
 • Breeam-NL **** Excellent

 • Na een prettige samenwerking bij het nieuwbouwproject Niedax in Moordrecht kreeg VDR Bouwgroep opnieuw een opdracht van Trajanus Vastgoed uit Nijmegen. Deze keer voor de bouw van een bedrijfshal met kantoor voor WM Automaterialen op het Polanenpark te Haarlemmerliede. Een van de nieuwe ontwikkellocaties, tussen Amsterdam en Haarlem, gunstig gelegen aan het Rotterpolderplein.


  Met meer dan 175.000 gecatalogiseerde artikelen, is WM Automaterialen een van de sterkste groothandels voor auto-onderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrusting in heel Europa. WM biedt een uitgebreid assortiment van producten voor autodealers en garages.


  Trajanus Vastgoed heeft VDR Bouwgroep vanaf schetsontwerp tot realisatie volledig betrokken bij de ontwikkeling van dit project. Het gebouw krijgt een moderne uitstraling met een multifunctionele indeling van bedrijfshal en kantoor. De gevel, een aluminium composiet gevelkader, sluit naadloos aan op de omgeving.

  De representatieve delen van de gevel worden daarnaast uitgevoerd in ad-random gemixte verticale stroken. Deze stroken bestaan uit 2 kleuren sandwich en transparante lichtstroken.

  Naast het dynamische uiterlijk wat het gebouw op deze manier krijgt zorgen de lichtstroken voor daglicht in de bedrijfshal, wat weer een optimaal werkgenot geeft voor de medewerkers.


  De bedrijfshal wordt opgeleverd met het BREEAM-NL **** Excellent duurzaamheidslabel.


  De start van de bouwwerkzaamheden staat gepland voor eind mei.


  Wilt u meer weten over dit project of zoekt u een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling.  Onderstaand de Breeam 19-085 Man9-1 Case Study


  Haarlemmerliede Breeam 19-085 Man9-1 Case Study