Kom jij ons team versterken?

Nieuwe vacatures

NIEUW: twee Duurzame en Circulaire vacatures

Vacaturepagina Projectleider DuurzaamheidTwee duurzame functies bij VDR! Om onze koppositie te behouden zoeken wij per direct een Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit. In deze functie ga jij de NEXTERIA formule verder uitbouwen; van technisch onderbouwd naar praktisch gebouwd.


De Uitvoerder Duurzaamheid helpt onze klanten met het verwezenlijken van hun ambitieuze plannen en brengt het onderwerp Duurzaamheid nog hoger op de agenda van alle betrokkenen.

Vacature: Marketing Communicatie Medewerker

'Plezier' is niet voor niets één van onze kernwaarden.

Vacaturepagina Marketing Communicatie Medewerker

Hey! Creatieve mensen-mens. Vind jij het leuk om verhalen op te halen? Kan jij ze verbeelden in mooie foto's, informatieve artikelen, interviews of korte filmpjes vanaf de bouwplaats? Als jij deze middelen ook nog onderdeel laat zijn van het grotere geheel -waar jij een plan voor uit kan zetten- dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie Medewerker ?


Lees meer over deze vacature.

Vacature: Timmerlieden / Leerling timmerlieden (m/v)

Vacaturepagina Timmerlieden

Wij zoeken Timmerlieden en Leerling timmerlieden (m/v). De voorbereidingen op een klus beginnen bij jouw werk. Met jouw enthousiasme en praktisch inzicht heb je een belangrijke rol in ons team. Jij bent het verlengstuk van de Uitvoerder, je bent zijn ogen en oren op de bouw. Elke dag is anders en naast het reguliere timmerwerk zijn er tijdens een bouwproject veel afwisselende werkzaamheden. Dankzij jouw nuchtere kijk op zaken, jouw oog voor kwaliteit en de mouwen die jij opstroopt, wordt je al snel opgenomen in het team


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Vacature: Werkvoorbereider Bouwkunde

Vacaturepagina Werkvoorbereider

Wij zoeken een ervaren Werkvoorbereider (m/v) die ons helpt met een vloeiende planning in de voorbereiding en uitvoering van elk bouwproject. In deze functie speel je een sleutelrol in wisselende projectteams en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om alle informatie te verzamelen die nodig is voor een soepel bouwproces.


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Vacature: Kostendeskundige / calculator

Vacaturepagina Calculator - Kostendeskundige

In welke fase van de bouwplannen wij ook benaderd worden om met de klant mee te denken, tijd en kosten zijn een belangrijke beslisfactor. Ben jij iemand die in staat is om snel te schakelen op basis van je (bouw)kostendeskundigheid en je inzicht in commerciële en financiële belangen? Dan is dit wellicht een mooie functie voor jou!


Wil je meer weten over deze functie? Lees hier meer….

Meer weten over deze functies?

Vacaturetekst Manager Duurzaamheid en CirculariteitVoor meer informatie over de functies kijk je op de vacaturepagina.


Direct solliciteren? Richt je motivatie aan Anne Kemmink, HR-adviseur en mail je motivatiebrief (of video) naar vacatures@vdrbouwgroep.nl