Vacature

Projectleider Duurzaamheid & Circulariteit

Inspirerende functie

Inspirerende functie

Onder de vlag van onze formule NEXTERIA, heeft VDR Bouwgroep een vooraanstaande positie verworven op het gebied van Circulair Bouwen. We zijn gesprekspartner voor belangrijke partijen, zoals RVO, Bouwend Nederland, NIBE en Duurzaam Gebouwd. Onze visie en concrete aanpak van circulaire vraagstukken heeft al veel navolging in de markt gekregen.Klik hier voor meer informatie over NEXTERIA.

Of ga naar de seperate website van NEXTERIA.

Om onze koppositie te behouden ga jij de NEXTERIA formule verder uitbouwen; van technisch onderbouwd naar praktisch gebouwd. Daarmee ondersteun je onze commerciële activiteiten en adviseer je onze opdrachtgevers bij het maken van circulaire keuzes. Jij zorgt dat wij bij de juiste partijen aan tafel (blijven) zitten en je bent het gezicht van NEXTERIA. Als circulair expert verbreed jij onze kennis en netwerken.

Meer weten over deze functie?

Vacaturetekst Manager Duurzaamheid en CirculariteitVoor meer informatie over de functie kijk je op de vacaturepagina.


Klinkt goed, maar je wil weten wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kan verwachten? Neem dan contact op met onze Algemeen Directeur, Luc Baltus. Je bereikt hem op: 0570-690900Direct solliciteren? Richt je motivatie aan Anne Kemmink, HR-adviseur en mail je motivatiebrief (of video) naar vacatures@vdrbouwgroep.nl"Duurzaam en Circulair bouwen is geen opgave, het is een passie."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Luc Baltus

Algemeen Directeur

0570 - 690900 info@vdrbouwgroep.nl
Luc Baltus