Vacature

Kostendeskundige / Calculator

Wij zoeken jou

Wij zoeken jou

Tijd is geld

Dat geldt zeker voor onze klanten. Nieuwbouw of uitbreidingsplannen zijn afhankelijk van veel (omgevings)factoren en vaak gaan er al maanden over heen voordat de bouwplannen concreet vorm beginnen te krijgen. Om de klantvraag op adequate wijze te beantwoorden met een passende aanbieding, zullen veel onduidelijkheden in de aangeleverde stukken en het schetsontwerp, opgelost moeten worden.


Van tekening tot bestek, van klantwens tot materiaalkeus. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om de verhouding prijs/kwaliteit maximaal te benutten. Voor ons, maar ook voor de klant!

Concurrerend calculeren

Na een positief advies uit de projectscan of haalbaarheidstoets, vertaal je in korte tijd de abstracte klantaanvraag naar een concrete en concurrerende aanbieding. Via verbetervoorstellen en optimalisaties kom je tot de exacte prijsvorming.


Daarbij sturen wij op een eerlijke en gezonde marge om ook in de nabije toekomst met ons bedrijf -en onze mensen- kwalitatief, snel en efficiënt in de klantbehoefte te kunnen voorzien: een (duurzaam) pand dat perfect aansluit op de rendementsvraag van de opdrachtgever.

Financieel inzicht en commercieel sterk

Je bent volop betrokken in het gehele acquisitietraject: vanaf het eerste ontwerp tot en met de uitvoeringsfase. Je wordt betrokken bij de engineering van het totale project, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Als ervaren calculator ben je in staat om innoverende, efficiënte en rendement vergrotende mogelijkheden te bedenken en toe te passen.


Je wordt dan ook regelmatig door commercie uitgenodigd aan tafel met (potentiële) klanten, om toelichting te geven op jouw prijsvorming. Hierbij presenteer je ook jouw verbetervoorstellen en alternatieven.


Meer over VDR Bouwgroep lees je op: https://vdrbouwgroep.nl/over‐ons


Meer uitleg over onze werkwijze vind je hier: https://vdrbouwgroep.nl/expertise/specialisme/werkwijze/

Meer weten over deze functie?

Wil je meer informatie over de kracht van onze calculatie? Neem dan contact op met onze Hoofd Calculatie, Marcel Smit: tel. 06-144 803 41.


Voor verdere informatie over de sollicitatieprocedure bel je met Anton Stolte, HR-manager, tel. 06-833 673 26.Stuur je motivatiebrief en cv naar: vacatures@vdrbouwgroep.nl t.a.v. Anton Stolte.


De volledige vacaturetekst vind je onder deze link.