Vacature

Manager Duurzaamheid & Circulariteit

Wij zochten jou

Wij zochten jou

Onder de vlag van onze formule NEXTERIA, heeft VDR Bouwgroep een vooraanstaande positie verworven op het gebied van Circulair Bouwen. We zijn gesprekspartner voor belangrijke partijen, zoals RVO, Bouwend Nederland, NIBE en Duurzaam Gebouwd. Onze visie en concrete aanpak van circulaire vraagstukken heeft al veel navolging in de markt gekregen.Klik hier voor meer informatie over NEXTERIA.

Of ga naar de seperate website van NEXTERIA.

Om onze koppositie te behouden ga jij de NEXTERIA formule verder uitbouwen; van technisch onderbouwd naar praktisch gebouwd. Daarmee ondersteun je onze commerciële activiteiten en adviseer je onze opdrachtgevers bij het maken van circulaire keuzes. Jij zorgt dat wij bij de juiste partijen aan tafel (blijven) zitten en je bent het gezicht van NEXTERIA. Als circulair expert verbreed jij onze kennis en netwerken.

[niet meer actueel] Meer weten over deze functie?

Vacaturetekst Manager Duurzaamheid en Circulariteit Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk
Ben je gemotiveerd om een succes te maken van Circulair Bouwen? Kan je een zekere praktische nuchterheid goed waarderen en ben je in staat om complimenten te geven en te ontvangen? Solliciteer dan snel.


Richt je motivatie aan Anton Stolte, HR-manager en mail naar vacatures@vdrbouwgroep.nl


Klinkt goed, maar je wil weten wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kan verwachten? Neem dan contact op met onze Engineer Duurzaamheid, Tom van Remmen. Je bereikt hem op: 0570-690900

"Duurzaam en Circulair bouwen is geen opgave, het is een passie."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact
met mij op

Tom van Remmen

Engineer Duurzaamheid

0570 - 690900 t.vanremmen@vdrbouwgroep.nl
Tom van Remmen