Nieuw jasje

Schoon werk bij Beaphar

Revalitisatie & Nieuwbouw Beaphar Raalte

De afgelopen maanden is in het nieuwe pand van Beaphar gewerkt aan de cleanrooms, waar zeer hoge eisen aan gesteld worden. Hierdoor is Beaphar in staat om onder gecontroleerde omstandigheden medicijnen/producten te maken volgens GMP klassificatie. GMP staat voor Good Manufacturing Practices (goede manier van produceren) en is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.


Om de gewenste specificaties aangaande de luchtkwaliteit te kunnen garanderen is de technische installatie in het plafond geïnstalleerd door Kropman. De luchtbehandelingkast brengt schone en geconditioneerde lucht (gefilterd met HEPA filters) in de cleanroom en zorgt er voor dat de ruimte schoon is en blijft, naast de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.


Tevens is in de cleanrooms gekozen voor een troffelvloer van Bolidt. Bolidt realiseert hygiënische, vlakke en vloeistofdichte vloeren. Omdat het hier gaat om de gezondheid van dieren, moet elk risico worden uitgesloten.


Meer weten? Bekijk hier de projectpagina.

"De markt vraagt om samenwerking, kennisdeling, betrouwbare partners, continuïteit en zekerheid. Zaken waar VDR garant voor staat."

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact
met mij op

Marcel Bisseling

Commercieel Directeur

0570 - 690900 m.bisseling@vdrbouwgroep.nl
Marcel Bisseling